Kategoriler
Gündem 18 Haziran 2026
AnasayfaGündem › Haber
Gündem

Vali Usta, “Devlet olarak üzerimize düşeni yapacağız”

Bingöl’deki bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Erdal Çaparlar’ın ailesini makamında ağırlayan Vali Ahmet Hamdi Usta, “Devlet olarak üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Mahfuz Ekin 30 Temmuz 2024 12:59 1

Bingöl’de geçtiğimiz hafta madde bağımlısı bir şahıs, 4 vatandaşı bıçaklayarak öldürmüştü. Olayda hayatını kaybeden vatandaşlardan Erdal Çaparlar’ın ailesini Vali Ahmet Hamdi Usta makamında ağırladı.

Aileye yeniden başsağlığı dileklerini sunan Vali Usta, “İlimizde gerçekleşen menfur saldırı sonrası hayatını kaybeden Erdal Çaparlar'ın kardeşi Erol Çaparlar, eşi Sebia Çaparlar ve çocukları Arda ve Ravzanur ziyaretimize geldi. Çaparlar ailesinin vakur ve metanetli duruşuna teşekkür ediyorum. Devlet olarak üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

Paylaş
Etiketler