(Video) HDP genel merkezi önünde gerginlik

976 gündür evlat nöbeti tutan aileler HDP genel merkezine siyah çelenk bıraktı. HDP'li vekiller bunun üzerine ailelere saldırmaya kalkıştı.

Haberler 05.05.2022 - 18:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HDP Batman Milletvekili Aye Acar Baaran siyah çelengi yere atp parçalamaya kalkt. HDP binasndan çkan bir grupla birlikte gerginlii artrdlar. Polislerin olaya müdahale etmesinin ardndan binaya girdiler.

Evlatlarn PKKdan kurtarmak isteyen 3 acl aile bina önüne geldi. Aileler HDP tarafndan evlatlarnn Kandile kaçrldnn ifade etti.

Buraya gelen 3 aile HDP Genel Merkezi önüne siyah çelenk braktlar. çelenin braklmasndan sonra açklama yapld. Bu srada bir HDP milletvekili aracyla buraya geldi. Bu srada siyah çelenk kaldrlmak istendi. Bu srada taraflar arasnda arbede yaand.

Burada acl babalar HDPli vekile seslendi ve Evladm getireceksin. Ben evladm sizden istiyorum. dedi. Bölgede polis geni güvenlik önlemleri ald. Partililer ve aileler arasnda sorun yaanmamas için gereken tüm tedbirler alnd.

Evlat nöbetinde bugün 876. gün. 3 acl baba HDP Genel Merkezine geldi dier aileleri temsil ettiler. Aileler PKKdan evlatlarn istiyorlar. Geçtiimiz austos aynda da aileler buraya çelenk brakmt.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git