(Video) HDP'li Hüda Kaya'dan Erdoğan'a nefret sözleri

HDP dışında tüm partilerin genel başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletirken, HDP vekili Hüda Kaya'dan skandal bir paylaşım geldi.

Haberler 07.02.2022 - 17:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaya, Twitter hesab üzerinden yapt paylamda isim vermeden Cumhurbakan Erdoana nefretini kustu. Dilerim geçmi olmasn ifadesini kullanan Kayann baz takipçileri de irenç sözlere destek verdi.

Gelen tepkiler üzerine nefret twitini silen Kaya Deer verdiim insanlarn hatrna twitimi sildim. Hepimiz iyilik ve bar ile kuanalm. ifadelerini kulland.

AK Parti Sözcüsü Ömer çelik yapt açklamada, En temel insani deerlerden yoksun, katillere kölelik yapan bir ahsiyetsizliktir bu. Buna kar hukuki ve siyasi en kararl mücadeleyi vermeye devam edeceiz. Milletvekili sfat tayan birinin Sn Cumhurbakanmzn salna dönük insanlk d ifadesini lanetliyoruz. Masum insanlar öldüren terör örgütüne kölelik yapan birinin zihniyetidir bu. dedi.

AK Parti zmir Milletvekili Alpay Özalan: HDPde yönetici olmann 2 art var. Türkiye düman olmak ve insanlktan nasibini almam olmak. Hüda Kaya denilen kendini bilmez de bu 2 art salyor. Haberiniz olsun, SHAlar Kandile çok güzel eyler yadryor. Duanz kabul olsa, baka bir ey yaard.

AK Parti stanbul l Bakan Osman Nuri Kabaktepe: Kalplerini kötülüe köle ederek bar ve huzura kar sava açanlar, dillerini de nefrete teslim etmi. Cumhurbakanmzn sal hakknda insanlktan uzak açklamalar yapan milletvekili ve baz kiiler, toplumsal vicdanda mahkum olmutur.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git