(Video) İzmir'de kadın cinayeti

İzmir'de 31 yaşındaki İhsan Kalmaz , boşanma aşamasındaki 19 yaşındaki eşi Zehra Kalmaz'ı bıçaklayarak öldürdü. Polis merkezine gidip teslim olan Kalmaz, cinayetin ardından eğlence mekanına gidip eğlendiğini söyledi.

Haberler 12.04.2023 - 14:08 Son Güncelleme : 22.04.2023 - 00:17

İzmirde 31 yaşındaki İhsan Kalmaz , boşanma aşamasındaki 19 yaşındaki eşi Zehra Kalmazı bıçaklayarak öldürdü. Polis merkezine gidip teslim olan Kalmaz, cinayetin ardından eğlence mekanına gidip eğlendiğini söyledi. Olay, İzmirde bir iş hanının 3üncü katındaki dairede meydana geldi. Bir fabrikada işçi olan İhsan Kalmaz, boşanma aşamasındaki eşi Zehra Kalmazı konuşmak için amcasına ait daireye çağırdı. İhsan Kalmaz, çıkan tartışmada eşini karnından bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan Kalmaz, hayatını kaybetti.

İzmir Karşıyaka Polis Merkezi Amirliğine giden Kalmaz, eşini öldürdüğünü itiraf etti. Bunun üzerine adrese giden polis, Zehra Kalmazın cansız bedeniyle karşılaştı. Zehra Kalmazın cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İlk ifadesinde, eşini öldürdükten sonra bir eğlence mekanına giderek eğlendiğini belirten İhsan Kalmazın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git