(Video) Muhalefet partilerinin genel başkanları bir araya geldi

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve DEVA Partisinin genel başkanları, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğinde toplandı.

Haberler 30.05.2022 - 18:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Davutolu, Gelecek Partisi Genel Merkezindeki toplantya, makam araçlaryla gelen CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, Y Parti Genel Bakan Meral Akener, Demokrat Parti Genel Bakan Gültekin Uysal, Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolu ve DEVA Partisi Genel Bakan Ali Babacan darda karlad.

Genel bakanlar, yemein ardndan toplantya geçti.

Toplantnn ardndan yaplan ortak yazl açklamada, Türkiyede insan haklarna dayal özgürlükçü, demokratik bir düzenin tesis edilmesi için 6 siyasi parti olarak balatlan i birlii sürecinin dördüncü zirvesinin dün gerçekletirildii belirtildi.

Gelecek Partisi Genel Bakan Ahmet Davutolunun davetiyle bir araya gelen 6 muhalefet partisi genel bakannn ortak açklamasnda, Alt siyasi parti olarak yol haritamzda belirlediimiz ekilde, seçim sonuçlar YSK tarafndan ilan edilip kesinleene kadar ortak çalmaya ve i birliine devam edeceiz. Vatandalarmz müsterih olsunlar, bir tek oylarnn dahi zayi olmamas için gece gündüz çalacak, seçimlerin adil, serbest, effaf ve güvenlik içinde gerçeklemesi için her türlü tedbiri alacaz. Komisyonumuzun bu konuda yapt çalmalarn geldii aama, 6 Haziran 2022 Pazartesi günü kamuoyumuzla paylalacaktr. bilgisi paylald.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git