Yaralı çocuk kurtarılamadı

Çukurca'daki 2. Hudut Tugay Komutanlığına düzenlenen terör saldırısında havan mermisinin isabet ettiği araçta bulunan ve ağır yaralanan 5 yaşındaki Viyan Kanat da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Haberler 11.07.2016 - 10:52 Son Güncelleme : 11.07.2016 - 10:52

Hakkarinin çukurca ilçesinde 2. Hudut Tugay Komutanlığına düzenlenen terör saldırısında, havan mermisinin isabet ettiği araçta bulunan ve ağır yaralanan 5 yaşındaki Viyan Kanat da yaşamını yitirdi.

PKK mensuplarınca 2. Hudut Tugay Komutanlığına düzenlenen saldırıda havan mermisinin isabet ettiği araçta bulunan ve ağır yaralanan Viyan Kanata ilk müdahale çukurca Devlet Hastanesinde yapıldı.

KANAT KURTARILAMADI

Ardından Hakkari Devlet Hastanesine sevk edilen küçük kız, yapılan müdahaleye rağmen, hayatını kaybetti.

çukurca ilçesinde PKK mensuplarınca 2. Hudut Tugay Komutanlığına havan mermisiyle saldırı düzenlenmiş, bu sırada havan mermisi isabet eden 12 yaşındaki Doğan Kanat yaşamını yitirmiş, 7 kişi de yaralanmıştı.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Hayatını kaybeden 12 yaşındaki Doğan ve 5 yaşındaki Viyan Kanatın cenazeleri Narlı köyünde defnedildi.

2. Hudut Tugay Komutanlığına düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden çocukların cenazesi, Vandaki otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Narlı köyüne getirilen cenazeler gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır