Yürek burkan son görüntüler

Diyarbakır'da enkazda hayatını kaybeden gencin çektiği son görüntü yürekleri dağladı

Haberler 14.02.2023 - 00:22 Son Güncelleme : 13.02.2023 - 23:22

Diyarbakırın Yenişehir ilçesi Diyar Galeria Sitesinde enkaz altında hayatını kaybeden Emir çetinerin çektiği son videoda dile getirdiği Enkazınla kaldım ben bu beter acılarla sözleri yürekleri dağladı.

Kahramanmaraşın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubatta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerde yıkılan binalarda bir yandan arama-kurtarma çalışmaları yürütülürken, diğer yandan enkazdan çıkartılan cenazeler memleketlerine gönderilmeye devam ediliyor.

ENKAZ ALTINDALAR

Diyarbakırda depreme yakalanan Emir çetiner (20), annesi Hacire çetiner ve iki kardeşi; Diyarbakırda yıkılan Diyar Galeria Sitesinde enkaz altında kaldı. Diyar Galeria Sitesinde arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Enkaz altında kalan Emir çetinerin cansız bedeni depremin 7nci gününde çıkarılırken, annesi ve iki kardeşi ise hala enkaz altında. Anne ve iki çocuğuna arama-kurtarma ekipleri tarafından ulaşılmaya çalışılırken, Emirin cenazesi annesinin doğup büyüdüğü Mardinin Mazıdağı ilçesine bağlı Şenyuva Mahallesinde gözyaşları arasında defnedildi. Emir çetinerin çektiği son videoda dile getirdiği Enkazınla kaldım ben bu beter acılarla sözleri ise yürekleri dağladı.

Ana Sayfaya Git