Yusuf Dikeç'in Musk'a mesajını 36 milyon kullanıcı gördü

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile Türkiye'ye gümüş madalya kazandıran Yusuf Dikeç'e sosyal medyada büyük ilgi var.

Haberler 06.08.2024 - 10:57 Son Güncelleme : 06.08.2024 - 10:57

Olimpiyat madalyası getiren atışı sırasında tüm dünyanın ilgisini çeken ve birçok ünlü ismin paylaşım yaptığı Yusuf Dikeçin yeni açtığı sosyal medya platformu Xteki hesabı büyük ilgi gördü.

Hesabını açtıktan 3 gün sonra 200 bin takipçiyi geçen Yusuf Dikeçin ilk paylaşımı Merhaba X mesajını, 26 milyon kullanıcı görüntüledi.Elon Muska mesajını 36 milyon kullanıcı gördü


Yusuf Dikeçin X hesabından Tesla, SpaceX ve X gibi şirketlerin sahibi Elon Musk ile mesajlaşması da dünyada ses getirdi.

Milli sporcunun atış sırasındaki duruşunu Nice (Güzel) yorumuyla beğenen Musk, Dikeçin X hesabını da takibe aldı.

Başarılı sporcunun, X hesabından yaptığı Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecek mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbulda tartışmaya ne dersiniz? mesajı ise şu ana kadar 36 milyon kez görüntülendi.


Elon Musk da milli sporcuya İstanbulu ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın büyük şehirlerinden birisi. cevabını iletti.

X hesabını henüz 3 gün önce açmasına karşın 200 bin takipçiyi geçen Yusuf Dikeçin her paylaşımı da 1 milyonun üzerinde görüntülenme alıyor.

Ana Sayfaya Git