1 Mart reyting sıralaması, hangi dizi daha çok izlendi, reyting sıralamasında liderlik koltuğunu kim aldı?

1 Mart Cuma günü Show Tv, Kanal D, Now Tv, Star Tv, TRT 1’in iddialı dizileri kıyasıya yarıştı. Kızılcık Şerbeti yeni Abdullah’la, Yalı Çapkını aşkla, Kara Ağaç Destanı da yürekleri yakan dramasıyla izleyici karşısındaydı. Peki 1 Mart reyting sonuçlarından kim galip çıkacak?

Haberler 02.03.2024 - 00:10 Son Güncelleme : 02.03.2024 - 00:10

Show Tvde her Cuma akşamı yayınlanan Kızılcık Şerbetinde sular durulmuyor. Alevin hamile olduğunun öğrenilmesinin şoku devam ederken, Alevin yeğeninin aşık olduğu Hakanın da evli ve çocuklu çıkması kriz çıkardı. Tüm bunların yanında Doğanın barışma isteğinin ailesine anlatmasından sonra dizinin sonunda sürpriz bir şekilde ayaklanan yeni Abdullah bey olaylara el koymaya başlıyor.

Ancak Alevin hamile olduğunu öğrenmesi herkes gibi Abdullah beyi de şoka uğrattı. Bakalım önümüzdeki günlerde yeni Abdullah dizide nasıl bir portre çıkaracak.

Kızılcık Şerbeti son bölümüyle reytinglerde en çok izlenenler arasındaki yerini aldı. Ancak sıralaması henüz belli değil.

YALI çAPKINI

Star Tvnin ağır toplarından olan Yalı çapkınında Feritle Seyranın aşkı yine geceye damga vurdu.

KARA AĞAç DESTANI

TRTnin geçen hafta yayınlanmaya başlayan Kara Ağaç Destanı da reytinglerin favorilerinden. Usta oyuncular Olgun Şimşek, Özlem Conker, Hakan Boyavın rol aldığı Kara Ağaç Destanında da entrika, aşk yer alıyor. Dizide ağalığının elinden gitmemesi için her şeyi yapacak olan bir ağanın ve Ömerle Sultanın aşkının anlatımı dokunaklı bir şekilde izleyiciye aktarılıyor.

Kanal Dnin artık fix olmuş Arka Sokaklar dizisi, Now TVnin Gaddar dizisi, TV 8in Cevap ver Türkiye yarışma programı.

Bakalım izleyici 1 Mart Cuma akşamı hangi dizi ya da programı seçti.

Ana Sayfaya Git