Acil Aşk Aranıyor 11. Bölüm –(Nisan tehlikede)

Başrollerini Serhat Teoman ve Duygu Yetiş’in paylaştığı keyifli romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor’un 11. Bölümü yine aşk ve komedi doluydu.

Haberler 24.05.2015 - 23:50 Son Güncelleme : 24.05.2015 - 23:50

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde Abidin yine Nisanın başını belaya sokmaktan duramıyor. Bu arada Sinan da yavaş yavaş Nisana olan duygularından emin olmaya başlıyor. Ancak kimsenin bilmediği Nisanı bekleyen başka bir tehlike daha var..

Acil Aşk Aranıyor 11. Bölüm Konusu

Dizinin bu bölümünde; Abidin rahat durmuyor ve Hasana, Nisanla ilgili büyük bir yalan söylüyor. Bu yalan da Nisanın başına yeni bir dert daha açılmasına sebep oluyor.

Nisan, Abidinle sürdürmeye çalıştığı sevgililik oyununu Sinanın öğrenmesinden kıl payı kurtulmuştur. Sinan bir kere daha Nisan ve Abidini birarada görmeye dayanamaz ve tüm sinirini Nisandan çıkarmaya başlar. Onu yok yere nöbete bırakır. Bu sırada Abidin rahat durmaz ve Hasana Nisanla ilgili büyük bir yalan söyler. Bu yalan Nisanın başına yeni bir dert daha açılmasına sebep olacaktır.

Ayla ve Berzanın birbirlerine karşı giderek yumuşaması, aralarında barışın sağlanmasına neden olur. İkili yeni bir yakınlaşmaya doğru giderken, Berzanın yaptığı eğlenceli bowling planı, Aylanın içindeki kıskanç kadının ortaya çıkmasıyla sekteye uğrayacaktır.

Bu sırada birbirinin peşi sıra hastaneye gelen ve şaşılacak şekilde birbirine benzeyen iki vakanın gizemini çözmek Nisana düşecektir.

Acil Aşk Aranıyor 11. Bölüm 1. Kısım izlemek için tıklayın

Acil Aşk Aranıyor 11. Bölüm 2. Kısım izlemek için tıklayın

Acil Aşk Aranıyor 11. Bölüm 3. Kısım izlemek için tıklayın

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır