Acil Aşk Aranıyor son bölüm (15. Bölüm) Nisan'ın hayatı tehlikede -

Show Tv’nin reytinglerdeki Pazar silahı romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor 15. Bölümüyle yine kahkaha fırtınası estiriyor. Acil Aşk Aranıyor son bölümünde kıvırcık saçlı adam tarafından silah zoruyla götürülen Nisan, ölümle burun buruna. Acil Aşk Aranıyor son bölüm (15. Bölüm) izleme fırsatı...

Haberler 28.06.2015 - 22:26 Son Güncelleme : 28.06.2015 - 22:26

Pazar akşamlarının eğlenceli dizisi Acil Aşk Aranıyor 15. Bölümünde Nisanla Sinan arasındaki sonu belli olmayan aşk nasıl olacak? Abidinle arasındaki ilişkinin yalnızca çocukluk arkadaşlığından ibaret olduğunu öğrenen Sinan nasıl tepki veriyor?

Abidin yine dört ayaküstüne düşüyor. Mafya babasının hayatını yanlışlıkla kurtaran Abidin yeni bir lokanta sahibi oluyor.

Nisanı devamlı takip eden kıvırcık saçlı adam sonunda Nisanı silah zouryla arabaya bindirerek boş bir fabrikaya götürür.

ACİL AŞK ARANIYOR 15. BÖLÜM İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

Yaralı Yüzlü Adam Nisanı, Sinana ve sevdiklerine zarar vermekle tehdit eder. Sinana henüz kavuşan Nisan onu kaybetmek istemez ve uzak durmaya karar verir. Sinana zarar gelmemesi için ondan köşe bucak kaçmaya çalışacaktır.

Aylanın lise arkadaşı çiğdem küçük bir rahatsızlıktan dolayı hastaneye gelir. çiğdem Aylanın geçmişte ortaya attığı bir iddiayı ona hatırlatınca, Ayla Berzanla olan ilişkisini saklamak zorunda kalır. Berzan Aylanın hareketinin altında kalmayacak, bu yalan oyununa kendisini de dahil edecektir.

Abidinin Nisanla olan ilişkisinin yalan olduğunu öğrenen Hasan çok sinirlidir. Tam işkence edecekken şans eseri hayatını kurtarınca Abidine borçlanır ve restoranının işletmesini ona vermeye karar verir. Bu durum karşısında heyecanlanan Abidin, başına türlü türlü belalar alacaktır.

Ana Sayfaya Git