Aşk Yeniden 14. Bölüm Fragmanı - İşler karışıyor!

Fox TV’nin sevilen ve fenomen olan dizisi Aşk Yeniden müthiş geçen 13. Bölüm sonrası sosyal medyada da çok konuşulmuştu. Aşk Yeniden 14. Bölüm Fragmanı izlemek için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz. Aşk Yeniden 14. Bölüm fragmanı izle…

Haberler 07.05.2015 - 12:13 Son Güncelleme : 07.05.2015 - 12:13

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, şık olduğu Ertanın peşinden Amerikaya kaçan Zeynep ve Amerikaya eğitim için giden Fatihin de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikyenin anlatıldığı Aşk Yeniden 14. Bölüm fragmanıyla da çok konuşulacağa benziyor. Aşk Yeniden son bölüm fragmanı izlemek isteyenler aşağıdaki linkten ulaşabilir.

AŞK YENİDEN 14. BÖLÜMDE NELER OLUYOR

Ertanın düğünü bastığı gecenin sonrasında olanları görüp belgeleyen birisi Fatih ve olayın diğer muhataplarını mail yoluyla tehdit etmeye başlar. Fatih ve Mustafa bu olayın peşindeyken, Zeynep de Fatihe maharetlerini göstermek üzere mutfağa girmeye karar verir. Zeynep Fatihi zorla pazara götürüp alışverişe dhil eder. Dinlenmek için Şevketin evine uğramaları Şevketi zor durumda bırakır. çünkü Yadigr da Şevketin zorlamasıyla gerçekleri öğrenmek için Meryemi eve davet etmiştir.

REİS BABA ERTANI SORUYOR

Meryemi Zeynepten saklamaya çalışan Yadigar, Fatihin odaya girip Meryem ve Şevketi aynı odada basmasıyla rahat bir nefes alır. Artık Fatih de Zeynepi oradan uzaklaştırma derdindedir. Tüm bunlar olup biterken Mustafanın şantajcıyı bulmak için mafyadan yardım istemesi Ertan meselesinin Şevket Reisin kulağına kadar gelmesine sebep olur.

Aşk Yeniden 14. Bölüm ile 12 Mayıs Salı akşamı Foxta!

AŞK YENİDEN 14. BÖLÜM (SON BÖLÜM) FRAGMANI İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır