Ata Demirer’e Özge’yi unutturan kadın: Damla Kürklü!

Türkiye’nin en çok güldüğü komedyenlerden olan Ata Demirer, geçtiğimiz yıl boşanan ünlüler kervanına katılmış ve güzel oyuncu Özge Borak’tan boşanmıştı. Ata Demirer Çeşme’de bi etkinliğe katıldı ve burada tasarımcı Damla Kürklü ile yakınlaştı. Ata Demirer’e Özge Borak’ı unutturan kadın Damla Kürklü.

Haberler 08.06.2015 - 11:47 Son Güncelleme : 08.06.2015 - 11:47

Özge Boraktan geçtiğimiz yıl boşanan, Tükiyenin en çok güldüğü ünlü komedyenlerden olan, Ata Demirer çeşmede düzenlenen bir etkinlikte tasarımcı Damla Kürklü ile iyice yakınlaştı. Ünlü komedyen boşanmanın sonrasında ilk kez biriyle yakından ilgilendi.

BİR AN OLSUN AYRILMADI

Hürriyet Kelebekin haberine göre; Ünlü komedyen Ata Demirer, çeşmede sokak hayvanları barınağının ihtiyaçlarını karşılamak ve şartlarını iyileştirmek için düzenlenen yardım gecesine katıldı. Düzenlenen gecede Ata Demirer, tasarımcı Damla Kürklü ile yakından ilgilendi. Geçtiğimiz sene Özge Boraktan sürpriz bir şekilde boşanan komedyen, gece boyunca Kürklünün yanından bir an olsun ayrılmadı.

DANS DA ETTİLER

Oldukça neşeli olduğu gözlenen Ata Demirer, tasarımcıyla bol bol dans etmeyi de ihmal etmedi. Kürklü ile samimiyeti herkesin dikkatini çekerken, ilerleyen saatlerde mikrofonu eline alıp şarkı da söyledi Ata Demirer. Kürklü de Demirerin şarkılarına eşlik etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır