Berfu Yenenler, arkadaşı Anıl Altan'ın kimliğiyle dolandırılmaya çalışıldı

Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından duyurdu. Yenenler, dolandırıcıların kendisini, oyuncu Anıl Altan'ın oynadığı bir polisiye dizideki polis kimliğini kullanarak dolandırmaya çalıştığını açıkladı

Haberler 19.09.2024 - 10:23 Son Güncelleme : 19.09.2024 - 10:23

2015te Miss Turkey Güzellik Yarışmasına katılan Eser Yenenlerin eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yayımladığı videolarla telefon dolandırıcılarının, Anıl Altanın oynadığı bir polisiye dizideki polis kimliğini kullanarak kendisini dolandırmaya çalıştığını açıkladı.

Berfu Yenenler, peş peşe paylaştığı videoların ilkine Anıl Altanı etiketleyerek olayı şöyle anlattı; Bugün bana bir telefon geldi ve Kimliğiniz yakın zamanda çalındı mı ya da başkasına verdiniz mi? diye sorular soruldu. Ben de Hayır cevabını verdim. Bunun üzerine telefondaki kişi, Kimliğinizi birileri kullanıyor, sizin adınıza işlemler yapıyor. Bunu engellememiz ve suç duyurusunda bulunmanız gerekiyor şeklinde konuştu. Ben de Kimliğim bende, böyle bir şey yok dedim. Bu sefer telefondaki kişi, WhatsApptan kendini tanıtmak amacıyla, Anıl Altanın polisiye bir dizide Volkan Eroğlu adlı bir komiseri canlandırdığı karaktere ait polis kimliğini gönderdi.

Ben de Beyefendi, lütfen kendinize gelin. Bu kişi benim arkadaşım. Sanıyorum beni dolandırmaya çalışıyorsunuz ama maalesef dolandıramayacaksınız. çünkü bu kimlik, arkadaşımın bir dizide polis rolünü canlandırırken kullandığı kimlik dedim. Bunun üzerine dolandırıcılar, beni her yerden engelledi. Ben de bütün konuşmaların ekran görüntüsünü alıp suç duyurusunda bulundum. Anıla ayrı, insanların böyle dolandırılmasını ayrı üzüldüm. Anılın kimliğini kullanarak kimseyi dolandıramazsınız.

Bu videolardan sonra, Anıl Altan da Berfu Yenenlerin paylaşımını kendi sayfasında paylaşarak şunları söyledi; Birçok kişi, benim oynadığım polisiye dizideki kimliğimle kandırılıyormuş. Arkadaşlar, polis ya da herhangi bir yetkili telefondan para isteyemez. Lütfen annenize, büyüklerinize bu konuda bilgi veriniz dedi.

Ana Sayfaya Git