Cem Yılmaz'la beraber oynayacaklar, işte taze kan!

Türkiye’nin en çok güldüğü komedyen Cem Yılmaz, yeni filmi Ali Baba ve 7 Cüceler’de oynamak üzere iki isim arıyordu. Reklamlarda ve sosyal medyada siz de gördünüz. Videosunu çekip gönderen 350 kişiden sadece iki isim kazandı. Merve Şişman ve Deniz Çıvgın Cem Yılmaz’la beraber Ali Baba ve 7 Cüceler’de oynayacaklar, işte Cem Yılmaz'a taze kan.

Haberler 18.06.2015 - 01:36 Son Güncelleme : 18.06.2015 - 01:36

Cem Yılmazın yeni filmi Ali Baba ve 7 Cücelere sponsor olan kola firması Pepsinin düzenlediği Yarışma sonucunda, filmde rol alacak iki talihli artık belli. Yaklaşık 350 kişinin gönderdiği video içinden değerlendirmeyi yapan jüri ve Cem Yılmaz, İstanbuldan Merve Şişman ve İzmirden Deniz çıvgını seçti. Öte yandan finale kalan 10 katılımcı da filmin Bulgaristandaki setine konuk olacak elbette. Onlara da öyle bir güzellik yapılmış oldu.

Yarışmada oyunculuk yeteneğine güvenen katılımcılardan, eski Türk filmi karakterlerini canlandırmaları istenmişti. Katılımcılar, videolarını #gorelimseni hashtagiyle paylaştı. Ve gönderilen videolar, CMYLMZ|Fikirsanat, Nulook Productions, PepsiCo Türkiye ve Tribal Worldwide İstanbul yetkililerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilmeye alındı.

Ana Sayfaya Git