Çimen gözlü Nurgül Yeşilçay'ın Erkan Petekkaya ile arası bozulunca Paramparça oldu!

Güzeller güzeli oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın şu aralar başrolünü oynadığı Paramparça dizisi ile yollarını ayıracağı iddiaları gündeme oturdu. Nurgül Yeşilçay, Paramparça dizisinden ayrılacak mı?

Haberler 11.12.2015 - 19:18 Son Güncelleme : 11.12.2015 - 19:18

Güzeller güzeli oyuncu Nurgül Yeşilçayın şu aralar başrolünü oynadığı Paramparça dizisi ile yollarını ayıracağı iddiaları gündeme oturdu. Nurgül Yeşilçay, Paramparça dizisinden ayrılacak mı?

Nurgül Yeşilçay kimdir?

Afyonkarahisarda doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini İzmirde tamamladı. 2001de Eskişehir Anadolu ÜniversitesiTiyatro bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki Gülsüm rolü ile tanındı. 2002 yılındaçağan Irmakın yönetmenliğini yaptığı Asmalı Konak dizisinde Bahar Karadağ rolüyle ününü artırdı. Aynı yıl Teomanla beraberMumya Firarda filminde oynadı. 2003 yılında Abdullah Oğuzun yönettiği Asmalı Konak dizisinin devam filmi olan Asmalı Konak-Hayatta Özcan Denizle başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Atıf Yılmazın yaptığı Eğreti Gelin filmindeki Kostak Emine rolü ile 2005 12.Adana Altın Koza Film Festivalinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Aynı yıl Hande Ataizi ile Melekler Adası dizisinde rol aldı. Aynı dizide rol alan Cem Özer ile 26 Ekim 2004te evlendi. Hamileliğinin son ayında Melekler Adası dizisinden ayrıldı. 22 Mayıs 2005te oğlu Osman Nejatı dünyaya getirdi.

Ana Sayfaya Git