Demet Akalın ve Hande Yener birbirine girdi

Hande Yener’in Bodrum’daki plajında Demet Akalın’ın şarkılarına yasak getirmesi üzerine Demet Akalın sert sözlerle karşılık verdi. Demet Akalın; “ O küçücük plajda benim şarkılarım çalsa ne olur çalmasa ne oldu? Beni tüm Türkiye dinliyor” dedi, ortalık fena karıştı.

Haberler 22.08.2015 - 21:18 Son Güncelleme : 22.08.2015 - 21:18

Yıllardır aralarındaki polemikleriyle gündeme gelen Hande Yener ve Demet Akalın gerginliği son dönemde iyice kızıştı. Şimdi de Hande Yenerin Bodrumda açtığı Sebastian Beachte Demet Akalının şarkılarını çaldırmadığı, bu konuda DJlere yasak koyduğu öne sürüldü. çıkan haberler üzerine dün sabah telefonla Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Demet Akalın, Yenerin bu hamlesini önemsemediğini söyledi.

BENİ TÜM TÜRKİYE DİNLİYOR

Demet Akalın; Erdem Kınay Bana o plajdan teklif var, tabii ki çıkmayacağım dedi. Ben de Saçmalama, ekmek parası bu. Tabii ki çıkacaksın dedim. 6 konser anlaştı. Böyle şeyler çok ayıp. Ama o gerçekten benim şarkılarımın çalınmamasını istemiş. O küçücük plajda ben çalsam ne olur çalmasam ne olur, tüm Türkiye beni dinliyor. Hiç önemli değil bunlar. Ben onun şarkılarını söylüyorum her yerde. Onun için Demet Akalınım, onun için bazı koltuklara oturuyorum. Benim kalbim temiz açıklamalarında bulundu.

Ana Sayfaya Git