Gazeteci Güneri Cıvaoğlu hastaneye kaldırıldı

İstanbul'un ünlü restoranlarından biri olan Cipriani'de düşerek başını çarpan Güneri Cıvaoğlu hastaneye kaldırıldı. Cıvaoğlu bir süre yoğun bakımda tutuldu.

Haberler 21.07.2024 - 14:33 Son Güncelleme : 21.07.2024 - 14:33

Ünlü gazeteci Güneri Cıvaoğlu, İstanbulun ünlü restoranlarından biri olan Ciprianide kaza geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Civaoğlu dün akşam gittiği restoranda dengesini kaybederek düştü ve başını çarptı. Hastaneye kaldırılan Cıvaoğlu, çarpmanın etkisiyle beyninin iki noktasında ödem oluşması ve ince bir kanama tespit edilmesi üzerine yoğun bakıma alındı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Cıvaoğlu bu sabah saatlerinde yoğun bakımdan çıkarıldı. Cıvaoğlunun konuşma ve hafıza fonksiyonlarının etkilenmediği belirtildi.

Doktorlar Civaoğlunun tedbir amaçlı bir süre daha gözlem altında tutulacağını ifade etti.

GÜNERİ CİVAOĞLU KİMDİR?

30 Temmuz 1939 Ankara doğumlu olan Güneri Cıvaoğlu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okurken aynı zamanda gazetecilik de yaptı. Cıvaoğlu, Akis dergisi ve Yeni İstanbul gazetesinde muhabir olarak çalıştı.

TRTnin kuruluşunda sabah haberlerini hazırlayan ekibin başında olan Cıvaoğlu, sonraki yıllarda Tercüman Gazetesinin genel yayın yönetmeni oldu. Güneş Gazetesini ortağı ve genel yayın yönetmeni olarak kuran Cıvaoğlu, 1986-1996 yılları arası Sabah Gazetesinde köşe yazarlığı yaptı ve Show TVnin genel müdürü oldu.

1996dan sonra Milliyet Gazetesinin başyazarı olan Cıvaoğlu, Kanal Dde yorum programı yaptı. Durum adlı programı sunan Civaoğlu, yine Kanal Dde Şeffaf Oda adlı programı hazırlayıp sundu.

Cıvaoğlu, 2013 yılında TV8e geçti ve üç yıl bu kanalda çalıştı. Bilgi Üniversitesinde İletişim dersleri veren Güneri Cıvaoğlu, aynı zamanda İstanbul Barosunda kayıtlı avukattır.

Ana Sayfaya Git