Gülşen'in spor hocasına açtığı sağlığa zarar dava da takipsizlik kararı

Geçtiğimiz zamanlarda spor hocası ile birlikte girdiği davayı kaybeden Gülşen'in keyfi kaçtı. Geçtiğimiz aylarda Gülşen'in spor eğitmenine açtığı dava sonuçlandı. Sonuç olarak ise her iki taraf da suçsuz olarak beyan edildi.

Haberler 12.11.2015 - 00:34 Son Güncelleme : 12.11.2015 - 00:34

Geçtiğimiz zamanlarda spor hocası ile birlikte girdiği davayı kaybeden Gülşenin keyfi kaçtı. Geçtiğimiz aylarda Gülşenin spor eğitmenine açtığı dava sonuçlandı. Sonuç olarak ise her iki taraf da suçsuz olarak beyan edildi.

Gülşen açtığı davayı kaybetti. Mahkeme ünlü şarkıcıyı haklı bulmadı. Gülşen ile spor hocası arasında aylardır süren hukuk savaşında kazanan olmadı. Mahkeme her iki tarafı da haksız buldu. Gülşen, kendisi hakkında Böyle giderse Gülşen anoreksiya (aşırı zayıflık hastalığı) olabilir dediğini iddia ettiği spor eğitmeni Barış çunguroğluna dava açmıştı. Gülşen, Yalan bilgiler veriyor dediği hocasından 30 bin lira istemişti. İNANDIRICI DEĞİL çunguroğlu ise Gülşen, söylemediğim sözler nedeniyle itibarımı zedeledi diyerek karşı dava açmış ve 12 bin lira talep etmişti. Mahkeme, her iki davacının da inandırıcı olmadığına karar verip tazminat taleplerini reddetti. Spor eğitmeni Barış çunguroğlu, Söylemediğim sözler nedeniyle beni suçlayıp itibarımı zedeledi diyerek Gülşene tazminat davası açmıştı. Gülşen, Basına sağlığımla ilgili yalan yanlış bilgiler verdi dediği spor eğitmeni Barış çunguroğluna 30 bin liralık tazminat davası açmıştı.

Ana Sayfaya Git