Hülya Avşar'dan İdil Bilgen yorumu: Çok ayıp

Hülya Avşar, Miss Turkey 2024 ünvanını alan İdil Bilgen'e yönelik yapılan olumsuz yorumlar hakkında konuştu. "Bir kız annesi olarak eleştirenleri hiç doğru bulmuyorum" diyen Avşar; "Çok ayıp, bir kadına 'Çirkin' denmez. Güzellik görecelidir" ifadelerini kullandı

Haberler 18.09.2024 - 09:59 Son Güncelleme : 18.09.2024 - 09:59

Hülya Avşar, Tarabyada yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Avşar, Bu ara ekimde yapılacak olan tenis turnuvasına hazırlanıyorum dedi.

2

DEMET ÖZDEMİRİ DE DAVET ETTİM

Geçtiğimiz haftalarda tenis kıyafetine benzer bir elbise seçiminde bulunan Demet Özdemir, gazetecilerin Sizi kortlarda görecek miyiz? sorusuna; Hülya Avşar ile karşılıklı oynarım ama yenilmeyi göze alırım yani yanıtını vermişti. Hülya Avşar, bunu üzerine; Demet Özdemiri de davet ettim gelirse çok mutlu olurum, çok beğendiğim birisi. Hem de tanışmış oluruz ifadelerini kullandı.

3

BİR KADINA çİRKİN DENMEZ

Hülya Avşar, ayrıca Miss Turkey 2024 ünvanını alan İdil Bilgene yönelik yapılan olumsuz yorumlar hakkında konuştu. Bir kız annesi olarak eleştirenleri hiç doğru bulmuyorum diyen Avşar; çok ayıp, bir kadına çirkin denmez. Güzellik görecelidir. Beni bu hayatta eleştiremedikleri tek konu güzelliğim dedi.

Ana Sayfaya Git