Kara Sevda 8. Yeni bölüm 2. Fragmanı (Ver elini Kemal) -

Star TV’nin kısa sürede fenomen olan dizisi Kara Sevda 2 Aralık Çarşamba (bu akşam) 8. Bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kara Sevda 8. Yeni bölüm 2. Fragmanı da çıktı ve izleyebilirsiniz. Kara Sevda 8. Bölüm (yeni bölüm) neler olacak ve fragman izleme linki haberimizde…

Haberler 02.12.2015 - 12:03 Son Güncelleme : 02.12.2015 - 12:03

2 Aralık Kara Sevda yeni bölüm fragmanını henüz izlemediyseniz detaylar burada. Kemal ve Nihanın baş başa Kemalin evinde oldukları görülen fragmanda Kemal ile Nihan birbirleriyle hesaplaşmaya giriyor. Emirin Kemale zarar vereceğini düşünen Nihan Kemali uyarmak zorunda olduğunu hisseder. İşte Kara Sevda 8. Bölüm 2. fragmanı ve özeti.

KARA SEVDA 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kemal, Nihanın yeni evini ziyaretiyle büyük bir şüphenin içine düşer. Bu şüphe, Emir ve Nihanın evliliklerinin gerçekliğiyle ilgilidir. Nihan ise Emirin Kemale zarar vereceği inancıyla Kemali uyarmak peşindedir. Kemal, Nihana ulaşmanın, gözlerden uzakta bir yerde konuşulacakları konuşmanın yollarını arar. çözüm Kemalden gelecektir. Emirin Nihan ve Kemal üzerindeki dikkatlerini, şantajcısından gelen yeni bir paket dağıtır. Emir, kontrolünü kaybetmeye başlar. Galipin bu konudaki rahatsızlığı baba oğulun arasını açarken, Emir kendini başka birinin yanına atar. Bu, emirin geçmişiyle ilgili bilmediğimiz bir noktayı da açığa çıkarır. Emir, Nihan ve Kemalin aynı anda ortadan kaybolduklarını geç de olsa fark ettiğinde, peşlerine düşer. Nihan ve Kemal İstanbuldan uzakta, Kemalin bir planıyla buluşurlar. Kemal gerçekleri öğrenmeye niyetlidir.

KARA SEVDA 7. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Emir ve Nihanın mutluluğunu uzaktan izlemek Kemalin acısını da intikamını da oldukça artırdı. Oyunun kuralı yeniden yazılıyor ve Kemal artık ilk adımdan itibaren Emirle sonu gelmeyen savaşını başlattı. Güzeller güzeli Nihan ise hayatında daha fazla çekişme istemiyordu. Kalbinin karışmasına engel olmak zorunda ve çareyi Kemalden uzak durmakta buldu. Bu kararla eski düzenine çekilmek isterken, Kemalden uzak durmanın kendi elinde olmadığını da anlaması hiç de geç olmadı. Kemalin kardeşi Zeynep konusunda koyulan yasaklara karşın Nihanın kardeşi Ozan Zeynepin peşini bırakmıyordu. Ancak bu defa yolunu öyle biri kesti ki tahmin bile edemedi bunu.Emir, Tarık ve Zeyneple bağlarını güçlendirmenin peşindeyken; Kemalin Leylayla dostluğu, tarihi bir an yaşayacaktır. O andan sonra bağları ya kopacak, ya eskisinden de güçlü hale gelecektir. Kemalin mücadelesi artık Nihan ve Emirin yanı başında sürerken, Emirin içinde taşıdığı şüpheler katlanarak artacaktır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır