Kim Milyoner Olmak İster’e katılan yarışmacı susmayınca İmirzalıoğlu dayanamadı; Makineli tüfek gibisin

Yarışmacının bir türlü susmamasına dayanamayan sunucu İmirzalıoğlu "Makineli tüfek gibi, başladı mı bitmiyor" yorumunu yaptı.

Haberler 15.07.2024 - 15:37 Son Güncelleme : 15.07.2024 - 15:37

ATVde yayınlanan ve sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlunun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programına katılan radyocu Murat Yaşar Bayram, enerjik tavırları ve bir türlü bitmeyen konuşmasıyla yarışmaya damgasını vurdu. çıkan her soruda uzun uzun konuşup yorumlar yapan Bayramın karşısında suskunluğunu uzun süre koruyan İmirzalıoğlu sonunda kendini tutamadı.

30 bin TLlik soruya kadar gelen yarışmacı, 6ıncı soruda 1990da ABD müzik listelerinde birinci sıraya çıkan dinlediğiniz Ice Ice Baby adlı şarkıyı kim seslendirmektedir? sorusuna yanlış cevap verince elendi.

Başladı mı bitmiyor

Yarışmacının elenmesiyle konuşma fırsatı bulan İmirzalıoğlu Radyo programını tek başına mı yapıyorsunuz? diye sordu. Yarışmacının Evet cevabı üzerine İmirzalıoğlu Belli oluyor. İki kişiyle yapsaydınız belki bir konuşma şansı olurdu ama tek başına yaptığınız o kadar belli ki! Makineli tüfek gibi, başladı mı bitmiyor dedi. Yarışmacıysa Benim programıma bağlanan 5 saniye konuşabiliyor. Ben konuşacağım kardeşim benim programım bu dedi. Daha sonra bir anısını anlatmak isteyince İmirzalıoğlu durdurmak zorunda kaldı. Bayram Mutlaka bu programa katılın diyerek veda edip 5 bin TLlik ödülle yarışmadan ayrıldı.

Ana Sayfaya Git