Kategoriler
Magazin 07 Ağustos 2026
AnasayfaMagazin › Haber
Magazin

Meryem Uzerli o markanın arap yüzü oldu

Meryem Uzerli'nin Dubai'ye gitme nedeni belli oldu. Uzerli, 1 milyon dolar karşılığında Bulgari'nin Arap dünyasındaki yüzü oldu.

Muhabir 08 Haziran 2016 17:02 1

Geçtiğimiz ay Dubai'ye giden Meryem Uzerli, dönüşte "Yakında size açıklayacağım büyük bir sürpriz için oradaydım" demişti. Güzel oyuncunun sürprizi ise servet değerinde çıktı.

Ortadoğu'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Meryem Uzerli'ye gösterilen ilgi, Bulgari markasının yetkililerinin dikkatini çekti.

Yetkililer, Dubai başta olmak üzere birçok Arap ülkesinde Reklamlarını yapmak için Meryem Uzerli ile anlaştı. Alman oyuncunun, bu anlaşma karşılığında ise 1 milyon dolar aldığı konuşuluyor.

 Güzel oyuncu, Arap dünyasında çıkan bir derginin kapağında da Bulgari imzalı takılarla boy gösterdi. Victoria's Secret meleği Rosie Huntington-Whiteley de aynı markanın dünya çapındaki reklam yüzlerinden.

Takvim

Paylaş
Etiketler