Nuri Alço'dan Anjelik Calvin iddialarına yanıt

Nuri Alço, Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin'in kendisi için "Yardım ediyor gibi görünüp prim kasıyor" dediği yönünde yapılan bir habere tepki gösterdi. Alço, "Anjelik beni aradı; 'Ağabey, böyle haberler çıkmış. Ben böyle bir şey demedim, haberin olsun' dedi" ifadelerini kullanarak iddiaları yalanladı.

Haberler 04.09.2024 - 12:30 Son Güncelleme : 04.09.2024 - 12:30

KOAH nedeniyle hayatını kaybeden Ahu Tuğbanın kızı Anjelik Calvinin, iddialara göre; Nuri Alçoya sitem ederek Yardım ediyor gibi görünüp prim yapıyor şeklinde ifadeler kullandığı öne sürüldü.

2

Bu haberlerin ardından Nuri Alço, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile iddiaları yalanladı.

3

BEN BÖYLE BİR ŞEY DEMEDİM

Nuri Alço, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Sevgili kızım Anjelik ile sürekli irtibat halindeyiz. Bugün hakkımızda çıkan Anjelikten Nuri Alçoya sert sözler, prim kasıyor tarzında yazılan haberleri okudum ve ciddi anlamda üzüldüm. Bunun üzerine Anjelik beni aradı Ağabey, böyle haberler çıkmış. Ben böyle bir şey demedim, haberin olsun dedi. Anjelik benim elimde doğdu sayılır, ilk adımlarını ben attırdım. Onlar benim ailem. Üzüntümün tarifi yok.

ELİMDEN NE GELİYORSA YAPMAYA çALIŞIYORUM

Ahumuzu buraya getirelim, son görevimizi yapalım, sadece buna odaklanmış durumdayım. Bunun için de elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum. Ahunun Türkiyeye getirilmesi işlemleri, ABD prosedürleri gereği 1 hafta bulacak diye tahmin ediyorum.

Ana Sayfaya Git