Özcan Deniz Ramazan mesajı paylaştı yer yerinden oynadı!

Oyuncu, yönetmen ve şarkıcı Özcan Deniz'in Instagram’da paylaştığı Ramazan mesajı sosyal medyada TT oldu. Özcan Deniz'in bu mesajı özellikle yüksek ücretlerle televizyonda program yapan ilahiyatçıları kızdıracak.

Haberler 18.06.2015 - 13:12 Son Güncelleme : 18.06.2015 - 13:12

Ramazan ayı geldi, ünlüler de birer birer sosyal medya platformundaki hesaplarından bir şeyler yazmaya, bir şeyler paylaşmaya başladı. Ancak içlerinden en dikkat çekeni Özcan Denizin ki oldu. Şarkıcı, yönetmen ve oyuncu Özcan Deniz Ramazan ayı ile ilgili Instagramda paylaştığı yorum Sosyal medyada ve Googleda olay oldu. Peki, Özcan Deniz ne mi dedi?

İşte Özcan Denizin paylaştığı o yorum;

Yine zengin sofralar kurulacak, yine sahurda ve iftarda 5 öğünlük yemekler yenilecek ve artanlar otellerde, restorantlarda çöpe atılacak, yine açlıktan siniri bozulanlar oruç tutmayanlara saldıracak, yine din adamları tutarsız konuşmalarını acıklı müzikler eşliğinde TVlerde büyük ücret karşılığında yapıp kafaları karıştıracak, yine ünlülerle! iftar partileri düzenleyip tv showları yapılacak, yine ORUç TUTMANIN tüm nedenleri unutulup en basitinden gün boyu aç kalıp ezanla beraber yemeğe saldırmak zannedilecek.

İSRAFTAN UZAK, ÖFKEDEN UZAK, GÖSTERİŞTEN UZAK, NEFSİNE HAKİM, ALLAHA YAKIN BİR Ramazan GEçİRMENİZ DİLEĞİYLE. HAYIRLI RAMAZANLAR

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır