Magazin
Pervin Chakar, Avşar Kızı ile bir araya geldi
Soprano Pervin Chakar, Hülya Avşar ile bir araya geldi. İkilinin YouTube üzerinden paylaşılan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' için bir araya geldiği belirtildi.
Emre Ateş
26 Eylül 2024 10:49
1
'Sonbahar Stranları’ nitelendirmesiyle 27 Eylül’de sahneye çıkacak olan Soprano Pervin Chakar, ilk etapta İstanbul'daki sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
Soprano, konser öncesi ünlü sanatçı Hülya Avşar ile birlikte görüldü. İstanbul'da gerçekleşen görüşmede 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programı için kayıtların yapıldığı öğrenildi. Ayrıca Avşar, sosyal medya hesabı X’te Chakar’ın İstanbul’da gerçekleştireceği konser için hazırlanan videoyu paylaştı.
Son zamanlarda seslendirdiği eserlerle beğeni toplayan Soprano Chakar, sesiyle Doğu ve Batı müziği arasında bir köprü kuruypr.
HABER MERKEZİ