Poyraz Karayel Son 49. Bölüm - Adil Topal öldü mü?

Kanal D’nin efsane dizi Poyraz Karayel'de abisi Neşet, Bahri babaya ve ailesine Adil Topal Hakkında her şeyi anlatır. Albay'dan Sinan’a, İpek’ten Meltem’e kadar herkesi Bahri'lerin evine toplarlar. Uzun bir gece olacaktır... Herkesin bir araya gelmesi uzun zamandır gizlenen sırların da bir bir açığa çıkmasına neden olur. Poyraz ve diğerleri o sırlar ve sonuçlarıyla uğraşırken Adil tarafından gönderilen özel ekip eve sinsi sinsi yaklaşmaktadır. Poyraz Karayel 49. Bölüme dair her şey haberimizde…

Haberler 16.03.2016 - 23:42 Son Güncelleme : 16.03.2016 - 23:42

Kanal Dnin efsane dizi Poyraz Karayelin 49. Bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Poyraz Karayelin abisi Neşet, Bahri babaya ve ailesine Adil Topal Hakkında her şeyi anlatır. Albaydan Sinana, İpekten Melteme kadar herkesi Bahrilerin evine toplarlar. Uzun bir gece olacaktır... Herkesin bir araya gelmesi uzun zamandır gizlenen sırların da bir bir açığa çıkmasına neden olur. Poyraz ve diğerleri o sırlar ve sonuçlarıyla uğraşırken Adil tarafından gönderilen özel ekip eve sinsi sinsi yaklaşmaktadır. Poyraz Karayel 49. Bölüme dair her şey haberimizde

Poyraz Karayel 49. Bölümünde Neler Yaşandı?

Poyraz Karayelin son bölümünde Adil Topal, Bahri Ummanın evine baskın yapmaya kalkar. Adil Topalın adamları tünelden girmeye çalışırken Bahriye yakalanırlar ve Adil Topal küplere biner. Fakat Adil Topal boş durmaz bu sefer de Bahrinin evine polisleri gönderir. Adil Topal bir kez daha Semayı kandırır. Semaya Neşeti getirmesi halinde Seferi vereceğini söyleyerek kandırır. Sema da Neşeti kaçırarak Adil Topala götürür. Ancak Adil Topala oyun oynadılar ve Adili kumpasa getirdiler. Ve sonunda Bahri Baba Adil Topalın bacağına kurşunu sıktı sonrasında da kafasına dayadı silahı. Gelecek bölüm bakalım ne olacak?

POYRAZ KARAYEL 49. BÖLÜM İZLEMEK İçİN TIKLAYIN!!!

Poyraz Karayel

Poyraz Karayel, Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslanın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulanın yazdığı, yönetmenliğini çağrı Vila Lostuvalıın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunların paylaştıkları televizyon dizisi.

Konusu

Kayınpederi tarafından oğlundan ayrı bırakılan eski bir polisin oğlunu almak için mafyanın içine girmesini anlatan Poyraz Karayel,iftira atılarak meslekten atılan eski bir polistir. Emniyet Amiriyle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegülün, yanına girdiği patronu Bahri Ummanın kızı olduğundan habersizdir. Ardından Ayşegülün Bahrinin kızı olduğunu öğrenir. İlerleyen bölümlerde emniyet amiri Mümtaz ile kayınpederinin kendisine tuzak kurduğunu ve meslekten onun yüzünden atıldığını öğrenir. Mümtaza emri veren asıl patronun ise kayınpederi Ünsal olduğu ortaya çıkar. Bu arada Bahri, kızı Ayşegül ve adamı Poyrazın beraber olduklarını öğrenir. İşler iyice çığrından çıkar.

İlker Kaleli Kimdir?

İlker Kaleli, 5 Mart 1983 tarihinde Yarı Alman yarı Türk bir anneyle, vanlı bir babanın çocuğu olarak İstanbulda doğmuştur. Babasının adı Recep Kalelidir. 13 yaşındayken anne-babası boşanmıştır. Zor bir çocukluk geçirmiştir. 17 yaşında kendi evine çıkmış. çocukluğunda müzisyen olmayı istiyordu, ve Nirvana (müzik grubu) ve Kurt Cobain hayranıydı.

16 yaşında Coca Cola reklam filminde oynadı.

İstanbulda Kültür Üniversitesinde Sanat Yönetimi okurken iki sene boyunca Şahika Tekandın kurduğu Stüdyo Oyuncularında eğitim aldı. 2006 yılında Mezun olduktan iki sene sonra Londraya gitti ve 4 yıl kaldı. Londrada LAMDAda (The London Academy Of Music And Dramatic Art) 3 yıl oyunculuk eğitimi aldı ve 2011 yılında oradan mezun oldu.

Londrada iken müzikle uğraşmış, DJlik yapmış, reklam filmlerinde oynamış. 2012 yılında Türkiyeden gelen teklif üzerine ilk dizisi sonda oynamaya başladı. Dizinin ana kadrosu Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatandan oluşmaktadır. Diğer öne çıkan oyuncu kadrosu ise Uğur Polat, Aylin Aslım, Ülkü Duru ve Ahmet Levendoğlundan oluşmaktadır

2012 yılında Kayıp Şehir adlı dizide Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun ile beraber oynamıştır.

2013 yılında Kayıp adlı dizide Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Menderes Samancılar ile beraber rol aldı.

2014 yılında İlker Kaleli başrolde olarak Poyraz Karayel adlı dizide Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Ali İl ile beraber rol aldı.

2014 yılında Silsile adlı sinema filminde Nehir Erdoğan, Serkan Keskin, Tardu Flordun, İlker Kaleli, Esra Bezen Bilgin başrolleri paylaştılar.

Filmleri ve Dizileri

2014 - Silsile (Cenk)(Sinema Filmi)

2014 - Poyraz Karayel (Poyraz Karayel) (TV Dizisi)

2013 - Kayıp (Faik Şaşmaz) (TV Dizisi)

2012 - Kayıp Şehir (İrfan) (TV Dizisi)

2012 - Son (Alper) (TV Dizisi)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır