Sivri dilli sanatçı Hülya Avşar Ülkücülerin tokadını yedi çekilecek ülkücü filmine kabul edilmedi

Sinemalardan sonra dizi hayatına yönelen Kösem Sultan'ın validesi Hülya Avşar hakkında ortaya atılan filme kabul edilmediği konusu, herkesi şok etti. 12 Eylül dönemini konu alan ve tariihte asılan ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun filminin çekilecği ve filmde de Hülya Avşarı'ın anne rolü ile karşımıza çıkacağı açıklanmıştı. Peki Hülya Avşar'ın filmdeki rolü neden iptal oldu?

Haberler 17.11.2015 - 16:41 Son Güncelleme : 17.11.2015 - 16:41

Sinemalardan sonra dizi hayatına yönelen Kösem Sultanın validesi Hülya Avşar hakkında ortaya atılan filme kabul edilmediği konusu, herkesi şok etti. 12 Eylül dönemini konu alan ve tariihte asılan ülkücü Mustafa Pehlivanoğlunun filminin çekilecği ve filmde de Hülya Avşarıın anne rolü ile karşımıza çıkacağı açıklanmıştı. Peki Hülya Avşarın filmdeki rolü neden iptal oldu?

Ekranlara uzun bir ara verdikten sonra Kösem Sultan ile yeniden izleyicisiyle buluşan Hülya Avşara büyük şok! Beyaz perde de yeni bir projeye hazırlanan ünlü oyuncu, Kösem Sultanda yakaladığı şansı, sinemada devam ettiremedi. Hülya Avşarın oynayacağı rol İpek Tuzcuoğlu na verildi. İpek Tuzcuoğlu, bir dönem Avşarın devri bitti demişti. Kösem Sultanda Safiye sultanı canlandıran Hülya Avşar, rolü alsaydı izleyici karşısına ülkücü bir gencin annesi olarak çıkacaktı.

MHPLİLER KARŞI çIKMIŞTI

Bu gelişme ardından Hülya Avşar-İpek Tuzcuoğlu arasında bir atışma olup olmayacağı merak ediliyor. Hatırlanacağı üzere; geçen yıl Hülya Avşar, 12 Eylül döneminde idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlunun hayatını anlatacak olan Veda Mektubu-Ankara Yazı filminde anneyi canlandıracaktı. Ancak MHPliler karşı çıkmıştı.

ONUN DEDİĞİ OLDU

Son olarak ise Hülya Avşar, Kösem Sultanı bahane ederek projeden çekilmişti. İpek Tuzcuoğlu , Avşarın yerine projeye ben dahil oldum. dedi. Akıllara İpek Tuzcuoğlunun geçtiğimiz yıllarda Hülya Avşarın devri bitti. açıklaması geldi.

Ana Sayfaya Git