Sosyetenin ünlü adamı Malkoç Süalp'ın oğlu Azur hasreti Bade İşçil'in başına iş açacak

Malkoç Süalp-Bade İşçil evliliğinin başlaması kadar bitmesi de olaylı olmuştu. İşçil-Süalp evliliğinde sular bir türlü durulmazken, oğlu Azur'u görememekten şikayetçi olan Malkoç Süalp, İşçil'in cezalandırılmasını istedi.

Haberler 21.12.2015 - 10:29 Son Güncelleme : 21.12.2015 - 10:29

Malkoç Süalp-Bade İşçil evliliğinin başlaması kadar bitmesi de olaylı olmuştu. İşçil-Süalp evliliğinde sular bir türlü durulmazken, oğlu Azuru görememekten şikayetçi olan Malkoç Süalp, İşçilin cezalandırılmasını istedi.

1 yaşındaki oğlu Azurun uzun zamandır kendisine gösterilmediğini iddia eden Malkoç Sülap, Bade İşçili savcılığa şikyet etti. Süalp, çocuk teslimi emrine muhalefet suçunu işlediğini ileri sürdüğü işçilin cezalandırılmasını istedi.

Savcılık tarafından başlatılan soruşturmada, İşçilin icra iflas kanununa muhalefet suçu işlediğini ve bu nedenle Süalpin icra tetkik merciine başvurması gerektiğini kaydetti. çocuğu icra yoluyla görmekten başka bir yol olmadığını belirten savcılık; icrayı yerine getirmeyen İşçilin tazyik hapsine çarptırılabileceğini kaydetti.

Bade İşçil kimdir?

Bade Sualp İşçil, 8 Ağustos 1983 yılında İstanbulda doğdu. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. İlk kez, 2007de Cine5 kanalında yayınlananMetropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapımın Ezel dizisinde Şebnem Sertuna karakterini canlandırdı. Ezel adlı dizi bittikten sonra Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Soyadı herkes tarafından bilindiği gibi İşçil değil, İşcildir. Bade İşcil, Mart ayında tanıştığı iş adamı Malkoç Sualp ile 31 Mayıs 2013te evlendi ve bu evlilikten Azur isminde bir erkek çocuk dünyaya getird

Malkoç Süalp kimdir?

Malkoç Sualp, 1968 yılında İstanbulda dünyaya gelmiştir. Günümüz yılına (2013) göre 45 yaşında olan Malkoç Sualp, 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbulda dünyaya gelen Kuzey Güney dizisiyle yıldızı parlayan Bade İşçil ile dünya evine girdi.

Ana Sayfaya Git