Survivor Serenay Aktaş artık Kocamın Ailesi'nde!

Survivor All Star’da Ünlüler takımında yer alan Serenay Aktaş’ın Fox TV’de yayınlanan ve fenomen olmayı başaran dizilerinden Kocamın Ailesi’nde rol alacağı iddia edildi. Serenay Aktaş Kocamın Ailesi’nde yeni sezonda boy gösterecekmiş. İşte ayrıntılar….

Haberler 26.06.2015 - 18:54 Son Güncelleme : 26.06.2015 - 18:54

Fox TVnin fenomen dizilerinden olan ve Perşembe akşamları kendi hayran kitlesi bulunan komedi tadından dizi Kocamın Ailesine taze kan arayışları sürerken, ortaya müthiş bir iddia atıldı. Survivor All Starda güzelliğiyle, hırsıyla, gözyaşlarıyla ve finali kıl payı kaçırmasıyla akıllara kazınan Serenay Aktaşın Kocamın Ailesi dizisinde yeni sezonda boy göstereceği öne sürüldü.

KOCAMIN AİLESİNE TAZE KAN SERENAY AKTAŞ

Şafak Balın yönetmenlik koltuğunda oturduğu, başrollerini Yeliz Kuvancı, Yeşim Salkım, Gökhan Alkan, Şehsuvar Aktaş ve Yıldız Kültür gibi dev isimlerin paylaştığı ve yapımcılığını da Mia Yapımın üstlendiği fenomen dizi Kocamın Ailesinde Miray karakterini canlandıran Seray Kaya kendi talebiyle diziden ayrılmıştı.

Kocamın Ailesinde yeni sezonda Miray karakterini canlandıracak oyuncuyu arama çalışmalarını sürdüren Mia Yapım, bugün TV8de yayınlanan ve en çok izlenen yarışması Survivor All Starda gönüllere taht kuran futbolcu Serenay Aktaş ile görüştü. Anlaşma sağlandığı takdirde Serenay Aktaşın partneri ise Ahmet Kayakesen (Fatih) olacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır