Tuncay Akça son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayata veda eden 'Hababam Sınıfı' serisinin 'Bacaksız' lakaplı oyuncusu Tuncay Akça, son yolculuğuna uğurlandı

Haberler 18.08.2024 - 15:42 Son Güncelleme : 18.08.2024 - 15:42

Aydemir Akbaştan sonra sinema dünyasından bir kayıp haberi daha geldi. Hababam Sınıfı serisindeki Bacaksız karakteriyle tanınan Tuncay Akça, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştti. Eşi sabah kalktığında Tuncay Akçanın yatakta hareketsiz yattığını fark etti. Bunun üzerine 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Akçanın evine gelen sağlık ekipleri oyuncunun kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini belirledi.

2

Tuncay Akça, son yolculuğuna uğurlandı. Akça, için Şakirin Camiinde ikindi vaktini müteakip kılınan cenaze namazına Hababam Sınıfı filminin bazı oyuncuları katıldı.

3

ŞOKTAYIZ

Oyuncu Ahmet Arıman, Tuncay Akça ile 50 senelik arkadaş olduklarını belirterek, Halkın çok sevdiği, dünyanın en tatlı şeker çocuğu. Hababam Sınıfında oynarken o bizim ayakkabılarımızı boyuyordu. Biz onu yönetmene gösterdik. O da bayıldı. O saatten beri film çeviriyor. Bir de son zamanlarda bir grubumuz var. Ben müzik yapıyorum. Onlarla beraber sahneye çıkıyoruz. Aynı otelde yatıyoruz, kalkıyoruz. Bizim kardeşimiz bizim yarımız. Acayip şoktayız şu anda ifadelerini kullandı.

Ana Sayfaya Git