Venedik Film Festivali'ne Angelina Jolie-Brad Pitt ayarı

2016'da ayrılan, 2019'da resmen boşanan Angelina Jolie ile Brad Pitt ikilisi, ortak mülkiyetleri konusunda hukuki mücadeleye devam ediyor. Bugüne kadar hiç aynı etkinliğe katılmayan bir zamanların 'Brangelina' çifti için, yaklaşan Venedik Film Festivali'ndeki film galalarında ince ayar yapıldı

Haberler 18.08.2024 - 16:27 Son Güncelleme : 18.08.2024 - 16:53

Angelina Jolie ve Brad Pitt ikilisi, 2016da ayrılmalarından bu yana hiç aynı etkinliğe katılmadı. Ne festivallerde ne de prömiyerlerde karşılaştılar. Ancak bir zamanların Brangelina çifti, bu ayın sonunda gerçekleşecek 2024 Venedik Film Festivaline katılacak. Halen aralarında hukuki mücadelenin devam ettiği ikilinin yollarının kesişip kesişmeyeceği merak konusu.

2

49 yaşındaki Jolie, dünyanın en ünlü opera sanatçılarından Maria Callasın biyografisini konu alan, Haluk Bilginerin de başrolde kendisine eşlik ettiği yeni filmi Marianın dünya prömiyerine katılacak.

60 yaşındaki Pitt de festivalde, yakın arkadaşı George Clooney ile birlikte rol aldığı Wolfs filminin tanıtımını yapacak.

5

Festivalin sanat yönetmeni Alberto Barbera, iki yıldızın birbirini görme ihtimalinin düşük olduğunu belirterek, ünlü oyuncuların prömiyerlerini birbirinden ayırmak için özel çaba sarf ettiklerini söyledi.

6

Varietye konuşan Barbera, Angelinanın galası ilk gün, yani ayın 29unda olacak ve hemen ardından Maria filminin yönetmeni Pablo Larran ile birlikte Tellurideye gidecek. Brad, Venedike ancak cumartesi günü gelecek. Festivalin yapılacağı Lido adasında birbirlerini görmelerine imkan yok dedi.

Venedik Film Festivali bu yıl, 28 Ağustos ile 7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

6 çocuk sahibi Jolie ve Pitt, ortak oldukları Fransadaki Miraval Şatosu için hukuk mücadelesi yürütüyor.

2008de satın aldıkları Fransız şarap imalathanesinin ortak mülkiyeti konusunda anlaşmazlık içindeler. Pitt, eski eşine, kendi rızası olmadan şaraphanenin yarısını 67 milyon dolara bir Rus iş insanına sattığı için Ekim 2021de dava açmıştı.

Daha sonra ikili, hukuk mücadelesinde önemli bir yer edinen gizlilik anlaşmaları konusunda sert bir tartışmaya girdi.

Ana Sayfaya Git