Kategoriler
Magazin 14 Haziran 2026
AnasayfaMagazin › Haber
Magazin

Yeşil Deniz'in müezzin Cemil'i Burak Alkaş Seçil Kumru ile evlendi!

Bir zamanlar Show TV’de oynayan Pis Yedili dizisindeki Orço karakteriyle tanıdığımız Burak Alkaş, şimdi TRT1’deki Yeşil Deniz adlı dizide Müezzin Cemil’i canlandırıyor. Yeşil Deniz’in müezzini Burak Alkaş dünya evine girdi. Alkaş kendisi gibi oyuncu olan güzel yıldız Seçil Kumru ile evlendi. Düğüne çok sayıda ünlü isim katılırken, çiftin nikah şahitliğini Ali Poyrazoğlu ve Turan Özdemir üstlendi.

Haber Merkezi 15 Haziran 2015 15:26 1

TRT1'de yayınlanan 'Yeşil Deniz' isimli dizide 'Müezzin Cemil'i canlandıran oyuncu Burak Alkaş, Seçil Kumru dünya evine girdi. Nikah şahitliğini Ali Poyrazoğlu ve Turan Özdemir'in yaptığı düğün törenine bir çok ünlü isim katıldı.

Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Yener Gürsoy, Emin Gürsoy ve Ali Barkın gibi isimler oyuncuyu bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Düğün, 13 Haziran akşamı, Alaçatı İmren Han otelinde yapılmış.

Burak ve Seçil Alkaş çifti düğünden sonra balayı için Avrupa turuna çıktı. Burak Alkaş ilk olarak 'Pis Yedili' dizisinde, Orço karakteriyle oyunculuk kariyerinde büyük başarı yakalamış ve birçok kesim tarafından olumlu eleştiriler almıştı. Şu sıralarda ise 'Yeşil Deniz' dizisinde Müezzin Cemil karakteriyle, oyunculuk hayatını sürdürüyor.

Paylaş
Etiketler