Yüzü şekilden şekle girerek dövme yaptıran ve poz veren Sıla, paylaşımının altına o anları açıkladı

Sıla Gençoğlu'nun geçtiğimiz günlerde yüz üstü yatarak ayak tarafında beliren bir adamla, yüz ifadesi korkunç şekilde poz verip bu pozu da Instagram hesabında paylaşması, organ masfayasına mı kurban oldu dedirtirken, dövme hastası Sıla'nın yeni bir dövme yaptırdığı ortaya çıktı

Haberler 10.01.2016 - 23:36 Son Güncelleme : 10.01.2016 - 23:36

Sıla Gençoğlunun geçtiğimiz günlerde yüz üstü yatarak ayak tarafında beliren bir adamla, yüz ifadesi korkunç şekilde poz verip bu pozu da Instagram hesabında paylaşması, organ masfayasına mı kurban oldu dedirtirken, dövme hastası Sılanın yeni bir dövme yaptırdığı ortaya çıktı

Boynundaki japon gülü dövmesi, sırtındaki melek figürlü dövmesi ve diğer birçok dövmesiyle beğeni toplayan Sıla Gençoğlu, yeni bir dövme yaptırdı.

YENİ DÖVMESİNİ YAPTIRIYOR

Dövme salonunda çektirdiği fotoğrafı İnstagram hesabından Döv-me beni notuyla paylaşan Gençoğlunun ne dövmesi yaptırdığı ise merak konusu..

Sıla Gençoğlu kimdir?

Acıpayam, Denizlide doğdu ve öğrenim hayatı için önce İzmire sonra İstanbula yerleşti. Sahne eğitimi almaya lise yıllarında başladı. Bilgi Üniversitesindeki caz eğitimi sonrasındaKenan Doğuluyla tanışarak uzun yıllar boyunca Doğulunun yanında geri vokallik yaptı.

Ekim 2007de kendi adını verdiği albümünde yer alan ve Türkiye Resm Listesinde bir numara olan ...Dan Sonra şarkısıyla çıkış yapan Sıla, sonrasında yayımladığı eleştirel ve ticari başarılar elde eden İmza (2009), Konuşmadığımız Şeyler Var (2010), Vaveyla (2012) ve Yeni Ay (2014) albümleriyle de liste başarılarını sürdürmeye devam etti. Bu albümlerde yer alan Sevişmeden Uyumayalım, Acısa da Öldürmez, Kafa, Boş Yere ve Vaziyetler şarkıları da Türkiyede liste başı oldu. Bunların yanı sıra diğer pek çok şarkısı da hit olarak çeşitli başarılar yakaladı.

Şarkıcılığının yanı sıra eleştirmenler tarafından övülen söz yazarı ve besteci kimliğiyle ön plana çıkan Sıla, kendi albümlerindeki şarkıların neredeyse tamamını tek başına yazarak Efe Bahadırla birlikte bestesini yaptı. Ayrıca başka şarkıcılar için de şarkı sözleri yazdı. Genellikle düşük tempolu ve hüzünlü şarkılarıyla tanındı. Konuşmadığımız Şeyler Varalbümü yayımlandığı yıl Türkiyede en çok satan albüm oldu. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü ve dört Kral Tv Video Müzik Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Ana Sayfaya Git