Kategoriler
Türkiye 03 Mayıs 2026
AnasayfaTürkiye › Haber
Türkiye

KAYMAKAM YAŞLILARI SEVİNDİRDİ

KAYMAKAM YAŞLILARI SEVİNDİRDİ

Haber Merkezi 12 Nisan 2009 00:00 5.924

Adıyaman'ın Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, Yaşlılara Saygı Haftası münasebetiyle yaşlı vatandaşlara İlçe İnsan Hakları Kurulu tarafından çeşitli yardımda bulundu.

Bu kapsamda ilçedeki değişik mahallelerden seçilen 12 vatandaşın ihtiyaçlarına göre çeşitli hediyeler alındı.

Yardım esnasında yaşlı ve hasta olan bir vatandaş kendisi için getirilen buzdolabı, yatak ve baza ile gıda yardımlarından oluşan hediyeleri görünce gözyaşlarını tutamadı.

Kahta Kaymakamı Coşkun Açık, yaşlı kadının evde bakım hizmetlerinden yararlanması hususunda gerekli işlemlerin yapılması talimatını verdi.

Mutfağında piknik tüpü, çaydanlık ve çay bardakları gibi basit birkaç malzemeden başka hiç bir şeyi bulunmayan yaşlı kadın kendisi için getirilen hediyelerden dolayı çok mutlu oldu. "Size ömür boyu dua edeceğim" diyen yaşlı kadın tüm ziyaretçileri duygulandırdı.

Kahta Kaymakamı Açık, "Kahta İlçe İnsan Hakları Kurulu tarafından yaşlı vatandaşların ziyaret edilmesi ve bu vatandaşlara ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli hediyeler verilmesi kararlaştırıldı. Bu karar doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerdeki öncelikli amacımız. Hayatlarının son baharını yaşayan vatandaşlarımızın, yüzünü güldürmek, hayatlarını bir parça da olsa kolaylaştırmaktır." dedi.

Paylaş
Etiketler