Ak partide eğitim akademisi atağı!

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından "Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' teması ile düzenlenen 'Teşkilat Akademisi' 30-31 Ekim tarihlerinde Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak’ta düzenlenecek eğitimlerle devam edecek. İki gün boyunca sürecek eğitimlere tüm teşkilat mensuplarının katılacağı belirtildi.

Haberler 30.10.2021 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tekilat mensuplarnn eitimine önem veren AK Parti Genel Merkezi Dou ve Güneydou illeri bata olmak üzere ülke genelindeki tüm tekilatlarnda eitim seferberlii balatt. Düzenlenen eitimler sayesinde Türkiyenin tamamnda yaklak 93 bin parti yöneticisi için eitim ata balatlacak. Eitimlerin, tekilat mensuplarnn her alanda yetkinlik sahibi olmalar açsndan elzem olduunu belirten AR-GE ve Eitimden sorumlu Genel Bakan Yardmcs Mustafa en, 2023 seçimlerine yaklak iki yl kala 81 il ve 973 ilçede parti tekilatlarmz ve yöneticilerimiz, 12 farkl alanda çok kapsaml bir eitim programna tabi tutulmaktadr. Tekilat Akademisi Eitim program, dava arkadalarmzn yalnzca seçim dönemlerinde deil, her daim hazr ve aktif olmalarna önemli katk salayacaktr dedi.

KATILIM GÖSTERECEKLER

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn ve Ar-Geden sorumlu il bakan yardmcs Abdülvahit Güvensenin bakanlnda tüm ilçe bakanlar ve üç kademe yöneticileriyle yaplan toplantda eitim akademisinin önemine dikkat çekilerek eitim programna katlm noktasnda herkesin gerekli hassasiyeti göstermelerini istendi. Diyarbakr Sezai Karakoç Kültür ve Kongre merkezinde cumartesi ve pazar günü yaplacak Ar-Ge Eitim toplantsna yazar dris Karda,Yusuf Alabarda, Tarkan Zengin, Adana milletvekili M.ükrü Erdinç, Ahmet Zenbilci; Ardahan milletvekili Orhan Atalay, Gen-Ar Aratrma irketi yönetim kurulu bakan hsan Akta ve ünlü yazar Hayati nanç katlacak.

Yaplacak program için düzenlemelerin yapld Diyarbakr l Tekilat Ar-Ge komisyonunun yapt son toplantdan sonra program saatini beklemeye balad. Türkiye geneli yaplacak olan Eitim Akademisi toplantlarna Genel Bakan ve Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann Diyarbakrdaki eitim akademisine de video konferans yoluyla katlmas bekleniyor.

Ana Sayfaya Git