AK Parti'de Z kuşağı harekatı

Z kuşağına kendi torunlarını örnek gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Torunlarıma bakıp bu kesimi anlamaya çalışıyorum. Gençlerle ilgili bizim en önemli hedefimiz, aidiyet duygusunu geliştirmek olmalıdır" dedi.

Haberler 05.07.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, siyasi gündemde en çok tartlan konulardan biri olan Z kua gençlerle ilgili olarak, Ben torunlarmda da bunu görüyorum. Torunlarma bakp bu kesimi anlamaya çalyorum dedi.

Erdoan, geçtiimiz günlerde parti yöneticileri ile yaplan deerlendirme toplantlarnda gençlere yönelik gelitirilecek politikalar konusunda görülerini dile getirdi. Z kua bata olmak üzere gençlerle ilgili sunumlarn yapld toplantda, gençlerin lider tercihinde ilk srada Erdoann yer ald, yine bu kesimin birinci tercihinin de AK Parti olduu, ancak gençlerden gelen oyun, partinin ald toplam oy orannn altnda kald hatrlatld. Z kuan anlamak ve yeni bir vizyon gelitirilmesi konusunda görüler dile getirildi.

TORUNLAR DA Z KUAI

Cumhurbakan Erdoan da Z kuan torunlarn örnek göstererek deerlendirdi. Edinilen bilgilere göre Erdoan, Z kuan ben torunlarmda da görüyorum. Torunlarma bakp bu kesimi anlamaya çalyorum. Gençlerle ilgili bizim en önemli hedefimiz, aidiyet duygusunu gelitirmek olmaldr. Aidiyet duygusunu kaybetmemeleri lazm. En büyük tehlike bu olur. çocua sevgi verirsen, sevgi ile yaklarsan aileye kar aidiyet duygusu da kendiliinden geliir. Bu kesimlere yönelik gelecekle ilgili bir vizyon çizmeliyiz, umut vermeliyiz. Sadece geçmite yaptklarmz anlatmak yetmez. Geçmie taklp kalmadan, ama geçmite yaptklarmz da anlatarak bir hafza oluturmalyz deerlendirmesini yapt.

Ana Sayfaya Git