AK Parti'li Çelik’ten '7 Şubat' paylaşımı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'MİT kumpası' olarak bilinen 7 Şubat'a ilişkin sosyal medyadan yayımladığı mesajda, "Türkiye'yi hedef alan, demokrasimizi hedef alan her türlü projeye, girişime ve müdahaleye karşı Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde mücadelemizi vermeye devam edeceğiz" dedi.

Haberler 08.02.2022 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs ve Sözcüsü çelik, Twitterdan yapt açklamada 7 ubatn, FETÖ tarafndan MT Müstear Hakan Fidan hedef alnarak, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine yönelik yaplan darbe giriiminin 10uncu yl dönümü olduunu anmsatt. 7 ubatn yl dönümünde, terör örgütü FETÖyü bir kez daha lanetlediklerini belirten çelik, 7 ubat darbe giriimi, karanlk örgüt FETÖnün 15 Temmuz darbe giriimine kadar ülkemizin milli güvenliini ve egemenliini hedef alan bir dizi terör faaliyetinin ilk halkasdr. FETÖ, 7 ubatta ve sonrasnda MTe ve devletin dier kurumlarna yönelik operasyonlaryla Türkiyenin bölgesel ve uluslararas politika gelitirme kabiliyetini hedef almtr. Türkiye dümanlarnn maas, Türkiye düman projelerin arac olduunu ortaya koymutur dedi.

AK PARTL çELKTEN 7 UBAT PAYLAIMI

7 ubatn, Cumhurbakan Erdoann salam iradesi ile baarsz olduunu kaydeden çelik, Cumhurbakanmz ortaya koyduu liderlik ile Türkiyenin ulusal güvenliine dair tavizsiz duruunu göstermitir. Cumhurbakanmzn o gün tüm terör örgütlerine verdii mesaj açkt Egemenlik kaytsz artsz milletindir. Milli egemenlii korumak için her türlü bedeli ödemeye her an hazrz. Türkiyeyi hedef alan, demokrasimizi hedef alan her türlü projeye, giriime ve müdahaleye kar Sayn Cumhurbakanmz Erdoann liderliinde mücadelemizi vermeye devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git