AK Partili Turan: HDP gönüllerdeki barajı aşamadı

AK Parti Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan ile Ayhan Gider, seçim sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında Bayramiç İlçesi'ne geldi. AK Partili Turan, HDP'nin teknik olarak barajı az 1 oyla da geçse de halkın gönündeki barajı aşamadığını söyledi.

Haberler 03.11.2015 - 12:30 Son Güncelleme : 03.11.2015 - 12:30

AK Parti çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve 1 Kasımda ilk kez TBMMye girmeye hak kazanan AK Partili Ayhan Gider, ilçelere teşekkür ziyaretinde bulundu. çanakkalenin Bayramiç İlçesine gezen AK Partili milletvekilleri, partililerce karşılandı.

OYUMUZ ARTTIĞI KADAR SORUMLULUĞUMUZ DA ARTMIŞTIR

Yıldırım Akbulut Meydanında konuşma yapan Turan, Allah, şımaranları sevmez. Bu millet şımaranları sevmez. 7 Haziranda yüzde 25, yüzde 15 oy almalarına rağmen bu milletin tüm belirleyicisinin kendilerinin olduğunu zannettiler. Saçma sapan hareketler yapanlara halk dersini vermiştir. Bize birçok MHPli ve CHPli vatandaşımız oy verdi. Oyumuz arttığı kadar sorumluluğumuz da artmıştır dedi.

HDP GÖNÜLLERDEKİ BARAJI AŞAMADI

AK Parti milletvekilleri ardından Ak Parti Bayramiç İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Partili Milletvekili Turan, yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

Bize oy versin- vermesin bütün milletimize teşekkür ediyoruz. Hayır siyaseti yapan MHPye seçmen büyük bir refleks göstermiştir. Seçmen laf üreten, iş yapmayan partilere büyük bir ders vermiştir. Ayrıca terör ile arasına mesafe koymayan ve Kandilden emir alan HDPyi Kürt seçmen cezalandırmıştır. AK Parti, HDPye giden oyunu geri almıştır. Daha geri alacaktır. HDP teknik olarak barajı az bir oyla aşsa da halkın gönlündeki barajı aşamamıştır. Türkiyenin huzuru batı ilerimiz gibi doğu ilerimiz içinde çok önemlidir. Doğulu ve Kürt vatandaşlarımız bunu görüp tekrar Türkiyenin birliğinin ve beraberliğinin teminatı olan Ak Partide saf almaya başlamışlardır.

Ana Sayfaya Git