AK Partili vekil Ataman'dan DEM'li belediyelerin mağdur ettiği işçilere destek ziyareti

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, Dem Partlli belediyeler tarafından haksız ve hukuksuz bir şekilde işten atılırak mağdur edilen işçileri eylem yaptıkları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde ziyaret ederek destek verdi.

Haberler 19.08.2024 - 15:55 Son Güncelleme : 19.08.2024 - 15:55

Hizmet İş Sendikası Diyarbakır Şubesi öncülüğünde sırasıyla Bağlar Belediyesi, Sur Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi önünde kurulan çadırda 54 gündür seslerini duyurmaya çalışan işçileri bu haklı mücadelelerinden dolayı tebrik ettiğini belirten Suna Kepolu Ataman,En demokratik hakkınız olan mücadelede her konuda yanınızdayız. Bugün de bunu ifade etmek ve hissetmek için buraya geldik. İnsanların ekmeğiyle oynamak asla kabul edilemez. Biz bunu kabul etmiyoruz ve işçi kardeşlerimizin hukuk içerisinde sürdürdüğü mücadelede destekçileriyız diye konuştu.

Hizmet İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Ercan Kahraman, milletvekili Suna Kepolu Atamana teşekkür ederek her türlü bedeli göze alarak çıktıkları bu yolda sonuç alana kadar geri adım almayacaklarını kaydetti. Kahraman,54 gündür buradayız. Ekmekleri ellerinden alınan kardeşlerimizle beraber kimi zaman 45 derece sıcağın altında yılmadan usanmadan mücadele ediyoruz. Hak ve emek gibi kutsal terimleri dillerinden düşürmeyip bu zulmü yapanlara teslim olmayacağız diye konuştu.

Memur Sen Diyarbakır İl Başkanı Ramazan Tekdemir de milletvekili Suna Kepolu Atamanın ziyaretinin hak mücadelesi veren mağdur emekçilere ciddi moral olduğuna dikkat çekti, yapılan haksızlığın toplum vicdanını yaralandığını kaydetti. Tekdemir,Desteğini ifade eden ve bunu buraya gelerek ortaya koyan sayın vekilimize teşekkür ediyoruz. Bu haklı mücadele inşallah nihayete, başarıya ulaşacaktır ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git