Arınç: Erdoğan’ın konuşması beni çok rencide etti

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala ile ilgili sözlerine Cumhurbaşkanı ve AK Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği tepkiden rencide olduğunu söyledi.

Haberler 24.11.2020 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bülent Arnç, Erdoann tepkisinin ardndan Postadan Murat çelike yapt açklamada, istifa ettii iddialarnn doru olmadn, Erdoanla bizzat görüeceini belirtti.

Arnç, Ben duygusal bir insanm. Dünkü konuma beni çok rencide etti. Sayn Cumhurbakan çok ar bir konuma yapt. stifa ettiim yönünde baz söylentiler çkm ama u an için bu doru deil. Ben bakalar gibi Twitterdan, Instagramdan istifa etmem. Oluan durumla ilgili, Sn. Cumhurbakan ile bizzat görümeyi bekliyorum dedi.

BEN RENCDE ETT

Erdoanla görütükten sonra kararn vereceini belirten Arnç, u ifadeleri kulland:

Sayn Cumhurbakan bugün stanbuldaym. Program youn. Dolaysyla bugün görüemedim. Sanrm yarn Ankarada olacak ve görüebiliriz diye düünüyorum. Kendisiyle görütükten sonra gereken neyse onu yapacam. Gelien artlar altnda o konumay yapmaya neden ihtiyaç duyduunu kendisinden dinlemek isterim.

Kendisinden dinledikten sonra, O konumann muhatab bendim. Bu durumda buyurun istifa mektubumu diyebilirim. Benim üzerimden hem Sayn Cumhurbakanmzn hem de Yüksek stiare Kurulunun (YK) ypratlmasna izin vermem. Bana yakmaz.

Daha önce de baz açklamalarm üzerine Bunlar söyleyen birinin YKte ne ii var türünden yorumlar yapanlar oldu. Oysa benim yapacak daha çok iim var. Ama öyle bir noktaya gelir ki bazen, orada kalmaktansa gitmek daha yerinde olur.

Ana Sayfaya Git