Bakan Nebati, Urfa sıra gecesindeki ‘Dünya Beşten Büyük’ parçasını paylaştı

Şanlıurfa’da temaslarını sürdüren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, onuruna bir otelde düzenlenen sıra gecesinde sahne alan yöresel sanatçıların seslendirdiği ‘Dünya Beşten Büyük’ parçasını sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Nebati’nin paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Haberler 22.03.2022 - 01:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada temaslarda bulunan Hazine ve Maliye Bakan Nureddin Nebati, önceki akam bir otelde onuruna düzenlenen sra gecesi etkinliine katld. Gecede yöresel sanatçlarn oluturduu ekip, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan için hazrladklar parçay seslendirdi. Yöresel arkclarn seslendirdii parçay beenen Hazine ve Maliye Bakan Nureddin Nebati, daha sonra bu arky sosyal medya hesabndan paylat. Bakan Nebati paylamnda, Yola çktn korkusuzca, omzunda demirden yük, haykrdn tüm cihana, çünkü dünya beten büyük sözlerini dile getirdii parçay, anlurfadan Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoana sürpriz yorumuyla paylat. Bakan Nebatinin paylamda bulunduu video ksa sürede çok sayda beeni ald.

Bakan Nebati, Urfa sra gecesindeki Dünya Beten Büyük parçasn paylat

VALLK VE BELEDYEY ZYARET ETT

anlurfadaki temaslarn sürdüren Hazine ve Maliye Bakan Nureddin Nebati, sabah saatlerinde Vali Abdullah Erini makamnda ziyaret etti. Ziyaret srasnda Bakan Nebatiye Vali Erin, kentte yürütülen yatrmlarla ilgili brifing verdi. Bakan Nebati, valiliin ardndan Büyükehir Belediye Bakan Zeynel Abidin Beyazgülü de ziyaret etti.

Ana Sayfaya Git