Bakan Soylu, Cizre'de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İfade etmeliyim ki, büyük bir devlet ve millet kaynaşması var. Bunu çok daha iyi yerlere getirme noktasında irademizi ve kararlığımızı ortaya koyuyoruz." dedi.

Haberler 16.12.2016 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çeitli temaslarda bulunmak üzere Emniyet Genel Müdürü Selami Altnok, Jandarma Genel Komutan Orgeneral Yaar Güler ile rnaka gelen Soyluyu erafettin Havalimannda Vali Ali hsan Su, Cizre Kaymakam Ahmet Adanur ve öteki ilgililer karlad.

Bakan Soylu ve beraberindekiler, Cizre ilçesinde esnaf ziyaret etti, vatandalarla görütü.

Burada gazetecilere açklama yapan Soylu, bölgede Van, Hakkari, Diyarbakr ve Mardinde temaslarda bulunduunu anmsatarak, bugün de rnakta bu temaslarn süreceini dile getirdi.

Soylu, Cizrede birlik ve beraberliin ortaya çkt bir halin hep birlikte görüldüünü söyledi.

Öyle kitaplar üzerinden, scak köelerinden ahkam kesenler var. Ahkam kesmek önemli deil, i yapmak önemli. diyen Soylu, Cizrenin Avrupann birçok yerinde bulunmayan havalimanna sahip olduunu, ilçede yol, hastane ve imar faaliyetlerinin yapldn vurgulad.

Cizrede insanlarn ortaya koyduu bir scaklk bulunduunu vurgulayan Soylu, Vatandamzn bizden beklentisi huzur ve güvenliin temin edilmesidir. Bizim görevimiz de huzur ve sükunetin teminidir. diye konutu

- Parolamz teröre sfr tolerans

Soylu, vatandaa gösterilen efkat ve merhametle, onlarn daha iyi ilerini yapmas, çocuklarn daha iyi ekilde okumas için gayret ortaya koyduklarna iaret ederek, Bir yerlerden ithal edilmeye çallan huzursuzluk halinin, insanlarn bu kucaklamas ve samimiyeti ile çok dmzda kaldn da burada görüyoruz. fade etmeliyim ki, büyük bir devlet ve millet kaynamas var. Bunu çok daha iyi yerlere getirme noktasnda irademizi ve kararlmz ortaya koyuyoruz. Parolamz teröre sfr tolerans. 780 bin kilometrekarenin her santimetrekaresinde huzuru tesis etmek balca görevimizdir. ifadelerini kulland.

çileri Bakan Soylu, daha sonra bir çay ocanda vatandalarla sohbet etti.

Vatandalar, Süleyman Soyluyu Cizrede görmekten duyduklar memnuniyeti dile getirdi.

Sohbet srasnda çileri Bakanlnca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gerei Cizre Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ahmet Adanur da ilçede yapm süren konutlar ve çalmalarla ilgili bilgi verdi.

Ana Sayfaya Git