Başbakan Yıldırım: Bizim kongrelerimizde masalar sandalyeler havada uçuşmaz

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, AK Parti kongrelerinde başka partilerde olduğu gibi masaların sandalyelerin havada uçuşmadığını belirterek, "Ayyıldız bayrak dalgalanır, sevgi olur, birlik, kardeşlik olur" dedi.

Haberler 14.01.2018 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Babakan Binali Yldrm, AK Parti Nide l Kongresine katld.

EMPERYALSTLER, ÜLKEMZN ÜZERNDEK PLANLARINDAN VAZGEçMED

Yaklak 3 bin kiinin katld AK Parti kongresinde konuan Babakan Yldrm, Türkiyenin özgürlüklerin ülkesi olduunu, AK Partini hiç kimseyi kendine benzetme arzusunda olmadn, ülkede herkesin inand gibi yaama hakkna sahip olduunu söyledi. Herkesin inand gibi kendini ifade etme hakkna sahip olduunu da belirten Yldrm, Emperyalistler, hiçbir zaman ülkemizin üzerindeki planlarndan vazgeçmedi. çimizden ibirlikçi bulduklarnda gücümüzü azaltacak projelerini planlarn hayata geçirmeye çalyorlar. Emperyalistlerin hedeflerini, planlarn hiçbir zaman aklmzdan çkartmayacaz. Her vatandamzn bu ülkede birinci snftr ve ayn itibara sahiptir dedi.

Terörle mücadeleyi teröristle mücadele olarak görmediklerini belirten Yldrm unlar söyledi:

Terörle mücadeleyi sadece güvenlik tedbirleri olarak da görmüyoruz. Hukuk temelinde vatandalarmzn hakl taleplerini karlamak için büyük çaba sarf ediyoruz. nsanlarmz refahn daha artrmak, bölgesel kalknma farklln ortadan kaldrmak için çalyoruz. Dou ve Güneydou bölgelerinde terörün madur ettii büyük yaralar sardk, sarmaya devam ediyoruz. Terörle mücadelede kazanan millet oldu. Biz güvenliin özgürlüün dengesini salayan bir mücadelenin içerisindeyiz.

KILIçDAROLU ELETRS

Babakan Yldrm, Nidede yapacaklar yatrmlar anlatmadan önce CHP Genel Bakan Kemal Klçdaroluna birkaç laf söyleyeceini belirtti. Yldrm unlar söyledi: Laftan anlamasa da biz vatandalarmzn gerçei örenmesi için baz hususlara ksa ksa deinmenin yarar olduunu düünüyorum. Maalesef ana muhalefet partisinin bakannda yalan gani. Arkasndan yetimenin imkn yok.

SALDIRI, TACZLER KARILIKSIZ KALMAYACAK

Babakan Binali Yldrm, Nidede yaplacak yeni yatrmlara da deindi. Nidelilere yatrm müjdeleri veren Babakan Yldrmn konumas sk sk alk ve sloganlarla kesildi. Babakan Yldrm, konumasnn ardndan salondan ayrlp Nide Valisi Ylmaz imeki makamnda ziyaret etti. Görüme basna kapal yapld.

Ana Sayfaya Git