Bilden sahada

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Halis Bilden, seçimler için sahaya inerken, pey peşe seçim bürolarının açılışlarını gerçekleştiriyor. AK Parti Milletvekilleri, seçim bürolarının açılışına tam kadro katılım gösteriyor.

Haberler 04.02.2024 - 15:30 Son Güncelleme : 04.02.2024 - 15:30

-AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, 31 Mart seçimleri için tam kadro sahaya inerken, seçim irtibat bürolarını da peş peşe açmaya başladı.
Merkez Bağlar ilçesi Selahaddin Eyyubi mahallesi Şanlıurfa bulvarındaki seçim bürosunun açılışına AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz, Suna Kepolu Ataman, Parti MKYK üyesi Ali Karakaş ve İl Başkanı Raşit Ocak ile Parti il ve ilçe teşkilat üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Katılım yüksek olması dikkat çekerken, Milletvekilleri birer konuşma yaptı. Yaz yaptığı konuşmasında; Peygamberler ve Sahabeler şehri Diyarbakırımızı inşallah hep birlikte kazanacağız! dedi.


HİZMET İçİN YOLA çIKTIK


Burada, Büyükşehir Adayı M. Halis Bilgen, açılışa ilişkin sosyal medyada yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi. Seçim İrtibat Büromuzda bizleri ziyaret eden, bu süreçte desteklerini esirgemeyen AK Parti Diyarbakır milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve MKYK üyemize teşekkür ediyorum. Heyecanlıyız; hizmet ve çalışma aşkıyla yola devam ediyoruz. Biliyoruz, kazanacağız, memleketimiz için çalışacağız

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git