Cumhur İttifakı adayı Erdoğan

İzmir'den Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Cumharbaykanı Erdoğan, "Kaçacak yerin yok Bay Kemal. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan" dedi.

Haberler 10.06.2022 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, zmir Gaziemir Fuar Alanndaki AK Parti l Danma Toplantsnda konutu. Erdoann konumasndan öne çkanlar öyle:

ZMRN YOLUNU BLMYOR:

Maalesef bu ehir bir süredir kendini temsil edenler bakmndan talihsizlikler yayor. Malum zmirin CHPnin de banda olan bir milletvekili var. zmirli vatandalarmn kendilerini temsil etmesi için meclise gönderdii bu zat zmirin yolunu dahi bilmiyor. Bizim kadar zmire gidip gelmiyor. zmirin derdiyle dertlenmek yerine mesaisinin çounu Silivrideki memleket dümanlarn yargdan kaçrmak, terör örgütlerine payandalk yapmak için harcyor.

BAY KEMALN ADINA HAYIR YAPIYORUZ:

Bu ehrin yerel yönetimden kaynakl sorunlarna çözüm gelitirmek yerine ahsmzla ve aile fertlerimizle ilgili sürekli yeni iftiralar üretiyor. Bugün bir dava daha kazandm. Sa olsun o böyle yaptkça biz de davalar kazanyoruz. Nihai kararlar da geldikçe uygun olan yerine Bay Kemalin adna hayr yapyoruz.

ELNE NE TUTUTURURLARSA KÜRSÜDEN SALLIYOR:

Kendisi daha önce stanbul milletvekillii yapt. Ama orann da ilçelerini bilemeyecek kadar seçildii yerden habersizdi. Daha vahimi bu zat baz ehirlerimize ayr ülke diyecek, baz ehirlerimizi baka bölgeler sanacak kadar Türkiyeden de habersiz. Eline ne tututurulursa belge diye kürsüde sallayan her seferinde mahkum olduu halde yalandan ve iftiradan vazgeçmeyen zatn bugüne kadar ne seçildii ehirlere ne de ülkeye hiçbir hayr dokunmad.

DESTE HALKTAN STEMEK YERNE BÜYÜKELçLERDE ARIYOR:

Devletteki tek müktesebat SSKy batrmaktan ibarettir. Kasetle geldii genel bakanln korumak dnda ülkenin ve memleketin gelecei adna hiçbir çabasn görmedik. Bu zat imdi de Cumhurbakanl peinde kouyor. Bunu da çkp adam gibi, delikanlca yapmak yerine tynetine uygun ekilde sütre gerisinden dolambaçl yollardan gerçekletirmeye çalyor. Destei halkmzdan istemek varken siyasi ikbalini yabanc büyükelçilerin inayetinde aryor. Cehaletinden kaynaklanan gaflar, kurnazlndan mülhem çelikileriyle de bizleri zaman zaman güldürmüyor, elendirmiyor da deil.

VAKT KARAR VERME VAKT:

Fakat bu da bir yere kadar, ülkenin yönetimine talip olmak, CHP kürsüsünden gece yarlarnda sosyal medyada masasnn etrafna, altna doldurduu üreksnn önünde aklabanlk yapmaya benzemez. Artk masa etrafnda top çevirme, ortaklarn idare etmek adna milleti oyalama devri geride kald. Vakit karar verme vakti. CHPye oy vermi vatandalarmzn ban daha fazla yere edirme. Cesaretin varsa, yürein yetiyorsa bugünden tezi yok ya adayln ya da adayn açkla.

KAçACAK YERN YOK BAY KEMAL:

Bay Kemale diyorum ki artk kaçak dövümeyi brak. Artk sürekli bahane üretmekten, lafla peynir gemisi yürütmekten vazgeç. Havaya bakp slk çalarak bu i olmaz. Adaylk meselesini daha fazla geçitiremezsin. Seçim önümüzdeki yl haziran aynn ortasnda yaplacak. Kaçacak yerin yok Bay Kemal. te söylüyorum, Cumhur ttifaknn aday Tayyip Erdoan.

KÖKENNDEN DOLAYI SOPA GÖSTERYORLARSA çARES VAR:

Siyaset hem yürek hem samimiyet iidir. Bu soruma cevap vermezsen hem yüreksiz hem samimiyetsizsindir demektir. Ürktüün, çekindiin, korktuun bir durum varsa onu da çk açkça söyle. ayet diyet borcundan dolay birileri seni tehdit ediyorsa bu ülkenin polisi, savcs, hakimi var onlar gereini yapacaklardr. ayet kökeninden, merebinden, kimliinden dolay birileri sana aba altndan sopa gösteriyorsa çaresi var. AK Parti Türkiyesi tüm bu sorunlar am, tüm ayrmcla son vermi herkesin eit vatandaln garanti altna alm bir ülkedir. Bu ülkede kimsenin ötekiletirilmesine izin vermeyiz. Her mazlumun madurun yannda olduu gibi senin de yannda dimdik dururuz bay Kemal. Yeter ki sen aday ol. Türk siyasetinin eski Türkiye bakiyesi önyarglarla gölgelenmesine kesinlikle rza göstermeyiz.

HAKKINI Üç BE MARJNAL TETKçYE çNETMEYZ:

imdi Haziran 2023e hazr myz? zmirde evelallah bir numara olmaya var myz? Ben size inanyorum. Nasl 85 milyonun hakkn ve hukukunu gerektiinde canmz pahasna koruyorsak, ana muhalefet partisinin genel bakannn hakkn üç be kendini bilmeze, üç be marjinal tetikçiye evelallah çinetmeyiz. Yeter ki sen harbi ol, sen hasbi ol, sen dürüst ol, sen açk ol.

MLLETE NE STEDKLERN SÖYLEYEMYORLAR:

Bu zat yüreklendirmek için harekete geçirmek için daha ne yapabiliriz bilmiyorum. Bunlar daha Türkiyenin en önemli meselesi hususunda kendi aralarnda anlap, milletin önüne çkp ne istediklerini söyleyemiyorlar. Yarn Allah göstermesin ülkenin ve milletin nice kritik konularnda bu kafayla nasl karar verip uygulayacaklar. Bunlar yerinden kalkana kadar Allah muhafaza kim bilir ülkenin banda neler gelir.

KARIMIZA KMN çIKTIININ EHEMMYET YOK:

Horozun çok olduu köyün sabah geç olur derler. Her birinin hesab niyeti, hedefi, patronu farkl olanlarn masasndan memleket hayrna bir ey çkmaz. Baksanza aday bile çkmyor. Bizim için seçim meydannda karmza kimin çkacann ehemmiyeti yok. Biz kendimize güvenerek bu mücadeleye giriyoruz, sizlerle beraber giriyoruz. Yaptmz çarnn tek gayesi bu gereksiz tartmadan ülkemizi kurtarmaktr. Bakalm bu sefer Bay Kemal nereye kaçacak, hangi bahaneye snacak hep beraber göreceiz. Biz kimin ne dediine, ne ettiine deil, kendi iimize bakacaz.

Ana Sayfaya Git