Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ben istirahatlere pek alışık değilim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları tarafından organize edilen gençlik buluşmasına telefonla bağlanıp, gençlere seslendi. İstirahate hiç alışık olmadığını belirten Erdoğan, "Ben istirahatlere pek alışık değilim, şimdi böyle bir durum oldu, yani bizi eve hapsettiler. Fakat bu hapis hayatından da kurtulacağız inşallah" dedi.

Haberler 08.02.2022 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dulkadirolu Belediyesinin ev sahipliinde Heyecan Kafede gerçekleen bulumaya AK Parti Grup Bakan Vekili ve Kahramanmara Milletvekili Mahir Ünal da katld. Toplant devam ederken, Mahir Ünal, cep telefonuyla Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan arayarak, gençlerin kendisine geçmi olsun dileklerini iletmek istediini söyledi.

Cumhurbakan Erdoan: Ben istirahatlere pek alk deilim

BZ EVE HAPSETTLER

Ünal daha sonra telefonun hoparlörünü açarak Erdoann gençlere seslenmesini salad. Telefonda sesi gayet iyi gelen Erdoan, koronavirüs nedeniyle evde istirahat ettiini ancak bunun hiç alk olmad bir durum olduunu söyledi. Erdoan, öyle devam etti:

Malum bu vaka sebebiyle almadmz bir sürecin içindeyiz. çünkü ben istirahatlere pek alk deilim, imdi böyle bir durum oldu, yani bizi eve hapsettiler. Fakat bu hapis hayatndan da kurtulacaz inallah. Doktorlarmz, Fazla uzun sürmez. çünkü bu omicron uzun sürmüyor diyorlar. u anda evde istirahatlym, çalyoruz. Ve sizlerle bu vesileyle en azndan telefon vastasyla da olsa görüme frsatn bulduk. Tabii, Kahramanmara bizim canmz cierimiz. 2023te Kahramanmara Türkiye genelinde büyük bir oy patlamasn sandklarda geçekletirecek potansiyele sahip. imdiden durmak yok yola devam diyoruz. Türkiye genelinde tüm gençlere örnek olacak çalmalar Kahramanmara gençliinin gerek tekilat bünyesinde, gerek üniversitelerde ortaöretimde ortaya koymak suretiyle bir önek tekil etmesini özellikle sizlerden rica ediyorum.

Ana Sayfaya Git