Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürpriz ziyareti Yüksekovalıları heyecanlandırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakkari'nin Yüksekova ilçesine dün akşam yaptığı sürpriz ziyaret esnasında sohbet ettiği vatandaşlar, "Erdoğan'ı birden karşılarında görünce çok şaşırdıklarını" ifade etti.

Haberler 15.04.2022 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yüksekova ilçesindeki Mehmetçie iftar sürprizi yapan Erdoann, beraberinde Milli Savunma Bakan Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi ile ziyaret ettii pek Yolu Caddesindeki pastanenin çalanlar ve sohbet ettii vatandalar, yaadklar aknlk ve mutluluu anlatt.

Pastane sahibi Fuat Erdil, Cumhurbakan Erdoan karlarnda gördüklerinde çok ardklarn söyledi.

Erdoan ve beraberindeki heyetin gerçekletirdii ziyaretten mutluluk duyduklarn dile getiren Erdil, unlar anlatt:

Sayn Cumhurbakanmzn bu ziyareti bizi ziyadesiyle sevindirdi. nallah bir daha karlarz. çerideki müterilerle vatandalarla sohbet etti. Herkes çok sevindi. çkta da kendisine çok büyük bir ilgi vard. ile ilgili sohbet ettik. Souk baklava ve güllaç ikram ettik. Ziyaretlerinden dolay kendilerine teekkür ediyoruz.

Pastane çalanlarndan Bar Soylu da ziyaretin kendileri için sürpriz olduunu ifade etti.

Cumhurbakann burada göreceim hiç aklma gelmezdi ama gördüm. çok heyecanlandk. Baya mutlu olduk. diyen Soylu, ziyaret esnasnda fotoraf çektirdiklerini ifade etti.

Derya Melal da Cumhurbakan Erdoan çaltklar i yerinde arlamann kendilerini gururlandrdn ve ziyaretten büyük heyecan duyduklarn aktard.

Esnaf ahabettin çaça ise tesadüfen i yerinin olduu yere geldiini ve Cumhurbakann karsnda gördüünü belirterek, Cumhurbakann birden görünce çok ardk ama çok mutlu olduk. Ayn masada oturabildik. Güzel oldu. dedi.

LçENN KADIN FUTBOL TAKIMI OLARAK TALEPLERMZ DLE GETRDK

Yüksekova Belediye Spor Kadn Futbol Takm Antrenörü Bayram Yldrm da Cumhurbakan Erdoan ile ayn masada oturup sohbet etme frsat bulduklar için çok mutlu olduklarn anlatarak, ilçenin kadn futbol takm olarak taleplerini dile getirdiklerini ifade etti.

Sporculardan Yazgül Bilici de Cumhurbakan Erdoan Yüksekovada görünce ardklarn, gerçekletirdikleri sohbetin kendileri için çok güzel bir an olacan anlatt.

Ana Sayfaya Git