Davutoğlu 'Asla hocaefendi demedim' dedi, seyirciler kendi sesini dinletti

Ahmet Davutoğlu, konuk olduğu programda Fethullah Gülen'i daha önce övmediğini iddia etti. Seyirciler Davutoğlu'na kendi sesini dinleterek cevap verdi.

Haberler 28.09.2022 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu BabalaTVde Oğuzhan Uğurun Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu. 6 Ekimde yayınlanacak programın fragmanında, Davutoğlunun Fethullah Gülenle ilgili sözleri gündem oldu.

Bir izleyicinin Işık evlerine kaç yaşında girdiniz? Hangi eylemleriniz sonucu cemaatin yurtlarında ders verecek rütbeye ulaştınız? sorularına cevap veren Davutoğlu, Hiçbir şekilde alakam olmamıştır. Hiçbir yerde benim FETÖ terör örgütüyle ile olumlu bir açıklamam söz konusu değildir dedi.

DAVUTOĞLU İNKAR EDİNCE KENDİ SESİ DİNLETİLDİ

Türkçe Olimpiyatlarında Gülenden Hocaefendi diye bahsettiğinin hatırlatılması üzerine ise Sadece Türkçe öğreten öğretmenlere teşekkür ettim. Hocaefendi yok orada, ben ne konuştuğumu bilirim diye yanıt verdi.

Bunun üzerine başka bir izleyici Davutoğlunun Türkçe Olimpiyatları konuşmasında Fethullah Gülene Muhterem Hocaefendi dediği anları dinletti.

Ana Sayfaya Git