Davutoğlu'nun asansör kazası

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, Van'da konuk olduğu yerel radyo ofisine çıkmak isterken asansörde yaşadığı tehlikenin ardından yaşanan kısa süreli panik güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberler 20.10.2021 - 05:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutolu, 16 Ekimde Vandaki programnn ikinci gününde, kent merkezindeki bir otelde düzenlenen toplantnn ardndan konuk olaca pekyolu ilçesi Hastane Caddesindeki 5 katl i hannda bulunan yerel radyonun ofisine gitti. Davutolu, 5inci kattaki ofise çkmak için yanndakilerle birlikte asansöre bindi. Ancak asansör, birinci kattan zemine dütü. Büyük tehlike atlatan Davutolu görevlilerin müdahalesi ile çkartld. 5inci kata yürüyerek çkan Davutolu, 15 dakika dinlendikten sonra programa katld. Bu arada, Ahmet Davutolunun binaya girip asansöre binmesi ve kazann ardndan yaanan binann giriindeki güvenlik kamerasna yansd.

Radyonun genel yayn yönetmeni Salih Geçken, Davutolunun kulland asansöre kendisinin de bindiini, ancak say fazla olunca asansörden çktn belirterek, Sayn Davutolunun bindii asansör birinci kattan zemin kata hzlca bir ini yapt. Sonra radyomuza geldi. 15 dakikalk bir dinlenmeden sonra yarm saat süren bir radyo program yaptk dedi.

Ana Sayfaya Git